(FOTO) Bivša žena nogometnega zvezdnika priznala: Prejemam grožnje, strah me je za lastno življenje

A.L.
22.08.2023 10:42

"Strah me je. Ena oseba mi že mesece grozi. Blokirala sem jo."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekdanja žena Danija Alvesa, Joana Sanz, je na Instagramu, kjer ji sledi skoraj milijon sledilcev, razkrila, da že več mesecev prejema grožnje.

Njenega nekdanjega moža so 31. decembra lani v nočnem klubu v Barceloni obtožili posilstva, 20. januarja pa ga je policija aretirala, od takrat pa Joana preživlja težke čase. "Strah me je. Ena oseba mi že mesece grozi. Blokirala sem jo," je razkrila Sanz. A to ni zaleglo, ženska je še naprej nadlegovala 31-letnico.

"Za začetek ne razumem, zakaj moram prejemati grožnje ali žalitve, kot da sem nekomu nekaj naredila. Poleg tega, da imam veliko stvari, se moram zdaj ukvarjati še s tem," je dejala.

Na koncu je manekenka sporočila, da je "ta oseba šla predaleč", in dodala, da se boji "za lastno varnost". Sledilci so ji izrekli podporo, a kot kaže, se ji kaj takega ni zgodilo prvič. Maja letos je objavila video, v katerem je izrazila nelagodje in priznala, da je že sita celotne situacije.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta