(FOTO) Kakšno presenečenje! Ste vedeli, da ima Marko Vozelj divji hobi, ki mu ga mnogi ne bi pripisali?

D.Ži
19.03.2024 10:49

Sončni dnevi so povzročili, da je dirkaško srce v našem pevcu začelo biti glasneje. Svojega modrega lepotca je pokazal spletnim sledilcem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marko Vozelj med gostovanjem na Aktualu. 
Aktual Tv

Marko Vozelj deluje kot zelo umirjen moški, skoraj učbeniški galantnež, ki ima rad čustvene balade. No, da v njem bije tudi zelo divje srce, smo videli že v letih, ko je še nastopal s skupino Čuki in vzdušje na neštetih zabavah ohranjal na visokih obratih. Naš priljubljen pevec pa ima tudi zasebno hobi, ki ni prav nič umirjen in tih. Ste vedeli, da je po srcu goreč motorist? Mnoge je te dni presenetil posnetek, ki ga je poslal med svoje spletne sledilce, na njem pa vidimo tudi njegovega modrega jeklenega lepotca. Minuli vikend je že izkoristil za prvo letošnjo vožnjo z njim. 

"Kakšna lepa nedelja, danes gremo malo na motor. Je odličen dan za en krog z motorjem za dušo, bo vžgal po kratkem zimskem počitku v garaži. Srečno vsem motoristom," je ob posnetku povedal Marko. Tudi njemu sledilci želijo varno vožnjo in mu predlagajo en krog do Obale.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta