(FOTO) Kdo je 54 let mlajša temnolasa lepotica, s katero Al Pacino pričakuje otroka? Že prej je ljubila starejše moške

D.Ži
02.06.2023 11:37

Zapeljiva Noor ima kar bogato zgodovino zvez z moškimi, ki bi lahko bili njeni dedki. Pravi, da srce let ne vidi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Al Pacino s svojo 54 let mlajšo izbranko Noor Alfallah pričakuje otroka. Gre za mlado temnolaso lepotico, ki ima bogato zgodovino razmerij s starejšimi moškimi. Tokrat je srečo našla z enim največjih hollywoodskih zvezdnikov. Dojenček naj bi se rodil čez en mesec, par pa je skupaj malo več kot eno leto.

Al Pacino in Noor Alfallah v Benetkah.
Profimedia

Čeprav se nerada pojavlja v javnosti, je Noor znana po tem, da rada zapeljuje precej starejše moške. Eden prvih, s katerimi je bila v razmerju, je bil Mick Jagger, ki je takrat imel 77 let, ona pa le 22.

Profimedia

Po koncu romance je Noor spregovorila o njuni razliki v letih in priznala, da je komentarji ljudi niso pretirano motili. "Najina starost mi ni bila pomembna," je povedala za revijo Hello.

Profimedia

"Srce ne ve, kaj vidi, ve samo, kaj čuti. To je bila moja prva resna zveza, a zame srečen čas,'' je dejala. Omenila je tudi, da je Mick za svoja leta v odlični formi, in se požvižgala na negativne komentarje, ki sta jih bila deležna. "Je v veliko boljši formi kot jaz. Zelo spoštujem, da je tako discipliniran," je dodala.

Profimedia

Potem ko sta se z Mickom razšla, so Noor leta 2019 povezovali z režiserjem in igralcem Clintom Eastwoodom, vendar je vztrajala, da sta bila samo družinska prijatelja.

Leta 2018 je hodila z milijarderjem in filantropom Nicolasom Berggruenom, ki je danes star 61 let.

Profimedia

Glede na to, da je filmska producentka, ne preseneča, da zlahka naleti na igralske legende, a 54-letna starostna razlika med njo in Pacinom je mnoge vendarle osupnila, tudi zaradi odločitve o starševstvu. 

Noor je odraščala v ekskluzivni soseski Beverly Hillsa v Los Angelesu in študirala filmsko produkcijo. Najstarejšo od štirih bratov in sester sta vzgajala kuvajtski oče Falah in ameriška mati Alana.

Profimedia

Pacino ima s tremi različnimi bivšimi ženami že tri otroke, novega otroka bo zdaj dobil pri 83 letih. Pred Noor je bil v razmerju s 40 let mlajšo izraelsko igralko Meital Dohan, govorilo pa se je, da se je njuna zveza končala prav zaradi velike razlike v letih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta