(FOTO) Zvezdnica Obalne straže je na Instagramu videti kot punčka Barbie, na ulici pa jo je težko prepoznati

D.Ži
02.06.2023 10:21

Ko Donna D'Errico iz virtualnega vstopi v resnični svet, je še vedno čedna ženska, a ni prav nič podobna zvezdnici z družbenih omrežij.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Donna D'errico leta 1996 v Obalni straži 
Profimedia

Ameriška igralka in zvezdnica serije Obalna straža Donna D'Errico redno priteguje pozornost s svojimi osupljivimi fotografijami. Pogosto pozira v kopalkah, težko je verjeti, da je stara 55 let, saj se zdi, da čas z njo ravna izjemno nežno. Te dni so paparaci posneli nekaj fotografij, na katerih lahko zvezdnico vidimo brez retuširanja in instagramovskih filtrov. 

Profimedia

Donno so opazili na sprehodu po Hollywoodu, bila je v družbi svojega 30-letnega sina Rhyana D'Errica, vendar jo je le malokdo prepoznal, sej ni bila prav nič podobna ženski z družbenih omrežij. 

Sprehodila se je brez ličil, s čepico na glavi in ​​v širokem belem kombinezonu, o njeni izjemno vitki postavi, s katero se sicer vsak dan hvali na Instagramu, pa ni bilo veliko sledi.

Oboževalci so jo pogosto primerjali s punčko Barbie, ob neki priložnosti pa je tudi sama spregovorila o svojem videzu. Dejala je, da zavoljo atraktivnosti in boljšega počutja prisega na rastlinsko prehrano, veganstvo naj bi bilo zanjo pravo razodetje.

Profimedia

"Izkusila sem veliko koristi, kot so čistejša koža, boljša prebava, boljši spanec, vendar to ne počnem zaradi tega. To počnem zaradi živali. Rada naredim zalogo zelenjave, sadja, oreščkov in avokada," je razkrila v enem od intervjujev.

Profimedia

Donna je večkrat pozirala za revijo Playboy, se slekla, da bi zbrala denar za reševanje žrtev trgovine z ljudmi, izobraževanje ljudi iz ranljivih skupin in pomoč preživelim pri vrnitvi v samostojno življenje. Še vedno igra v filmih in serijah, videli smo jo v projektih "116 MacDougal" in "Escape from Area 51".

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta