Težka usoda: Po izgubi otroka, posilstvu in odvisnosti se ena največjih glasbenih zvezdnic umika z odrov

D.Ži
18.05.2023 10:43

Priljubljena britanska glasbenica je v zadnjih letih šla skozi pekel, a preživela. Danes uživa v materinstvu in išče nove izzive.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lily je novo strast našla na gledaliških deskah. 
Profimedia

Britanska glasbenica Lily Allen (38) je v nedavnem intervjuju za revijo Hunger razkrila, da se bo verjetno povsem umaknila z glasbene scene.

Allen je preživela zelo težko obdobje - izgubila je otroka, imela travmatično izkušnjo z zalezovalcem, bila naj bi celo spolno zlorabljena in se dolgo borila z odvisnostjo.

Profimedia

Pevka se, kot je povedala, trenutno ne namerava vrniti h glasbi in se bo raje posvetila svoji drugi veliki ljubezni, igralstvu. "Ljudje bodo morda mislili, da grem v pokoj, vendar sem res končala s tem, da sem nenehno v prvi bojni črti. Prišlo je do izgube mojega sina, incidenta z zalezovanjem in spolnega napada," je dejala Lily in nato nadaljevala z razlago.

Profimedia

 "Počutila sem se, kot da sem zapustila svoje telo, ko so se te stvari zgodile, in mislim, da si nisem nikoli opomogla," je povedala Lily, ki je leta 2010 v šestem mesecu nosečnosti izgubila otroka.

Pozneje je imela velike težave z Alexom Grayem, ki je bil obseden z njo in je leta 2015 vdrl v njeno hišo, medtem ko je z otroki spala. Kasneje so ga obsodili in zaprli. 

Lily je nekoč razkrila, da jo je moški iz glasbene industrije zlorabil, medtem ko je spala v njegovi hotelski sobi, priznala pa je tudi, da se je dolgo borila z odvisnostjo.

Profimedia

 "Ethel je imela sedem let, Marnie šest, ko sem bila čista, pred tem se je zgodilo veliko sranja, zaradi katerega bosta nekoč zelo jezni," je dejala Allen, ki ima dva otroka z bivšim možem Samom Cooperjem.

Težave so danes za njo. Srečno je poročena z Davidom Harbourjem, zvezdnikom serije Stranger Things. Danes večinoma igra, najpogosteje v gledaliških predstavah, in v tem zares uživa. 

"Gledališče in nastopanje pred velikimi množicami mi dajeta adrenalin. Počutim se, kot da sem spet živa, to me je zasvojilo," pravi zvezdnica. "Počutim se, kot da sem v svoji karieri dosegla vse, kar sem si želela, in čutim, da sem zmagala kot glasbenica, po drugi strani pa ne morem zgolj delati sendvičev in voziti otrok na njihove dejavnosti. To bom počela nekaj mesecev in nato poskusila kaj novega," je sklenila Lily.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta