(FOTO) Kmalu jih bo dopolnila 50, a kaže jih deset manj: Mojca Mavec objavila fotografijo brez ličil in osupnila

A.L.
09.03.2023 10:03

Še bolj kot besedilo je marsikoga presenetila fotografija.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Voditeljica, popotnica in spletna vplivnica Mojca Mavec je letošnji osmi marec preživela na svoj način. Počela je tisto, kar ima najraje - potovala. "Ta 8. marec bom ... preživela na poti v glasno, samosvoje mesto. Delala bom, pa čeprav je za menoj neprespana noč. Veselila se bom dobre družbe in novih izzivov, ki me čakajo zvečer. In nazdravila bom na ženske! Živite svojo zgodbo, ne poslušajte samo drugih, temveč predvsem svoje srce," je sporočila.

Še bolj kot besedilo je marsikoga presenetila fotografija, na kateri voditeljica pozira brez ličil. Glede na to, da bo kmalu dopolnila 50 let, je videti brezhibno, mnogi bi ji pripisali vsaj deset let manj.

"V teoriji so stvari za zdravo življenje jasne: redno gibanje, zdrava hrana in dovolj spanca. Težava je vedno v praksi, ker večinoma nimamo ne časa ne discipline in velikokrat niti možnosti živeti zdravo. Vedno sem poskušala vse stvari v življenju urejati z majhnimi koraki. Pri zdravju sledim predvsem enemu pravilu: naravno ima absolutno prednost pred vso kemijo. Tega se držim tako v prehrani kot tudi pri kozmetiki in zdravilih," je pred leti povedala za Slovenske novice o skrbi za svoje zdravje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta