Lepa Gisele si celi rane po ločitvi: Bosa v pesku miamijske plaže

Denis Živčec Denis Živčec
05.02.2023 01:30

Svojčas najbolje plačana manekenka na svetu je ob tem videti zelo zapeljiva.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bila je najbolj prepoznaven obraz bleščečih in potratnih modnih revij znamke Victoria's Secret.
Reuters

Slavno brazilsko manekenko Gisele Bündchen so opazili na plaži v Miamiju, kjer je nosila izjemno prosojno obleko, ki je razkrivala njeno fantastično postavo. Svojčas najbolje plačana manekenka na svetu je nosila črno obleko iz tankega materiala, skozi katerega so se videli črne spodnjice in golo oprsje, ki ga ni poskušala zakriti. Kombinacijo je dopolnila z debelim črnim pasom okoli pasu, fotografom je v pesku pozirala bosa.

Zadnje mesece polnijo medije novice o njenem življenju po ločitvi od Toma Bradyja. 42-letna Gisele se je po 13 letih zakona ločila od zvezdnika ameriškega nogometa, o čemer se je v javnosti ugibalo kar nekaj časa. Uradno sta razhod potrdila avgusta lani, ko sta se oglasila na družbenih omrežjih. "Pred kratkim sva z ženo dokončala ločitev po trinajstih letih zakona. Odločitev sva sprejela prijateljsko in sva hvaležna za čas, ki sva ga preživela skupaj. Blagoslovljena sva s čudovitima otrokoma, ki bosta še naprej središče najinega sveta v vseh pogledih. Še naprej bova sodelovala kot starša in otrokoma namenjala vso ljubezen in pozornost. Odločitev o prekinitvi zakona je sledila po dolgem premisleku. Seveda je bilo boleče in težko, kot je za mnoge druge ljudi po svetu, ki gredo skozi isto stvar vsak dan. Vendar drug drugemu želiva vse najboljše v novih poglavjih življenja, ki se bodo še spisala. Vljudno prosiva za spoštovanje zasebnosti," je Brady zapisal v svojih zgodbah na instagramu.

Ničesar ne skriva. V prosojni obleki si Gisele Bündchen v Miamiju celi rane po ločitvi.
Profimedia

Hotela je moža zase, on pa je dal prednost nogometu

Gisele Bündchen je delila podobno objavo. Slišati je bilo, da je pred ločitvijo med njima zavladal hud spor zaradi Bradyjeve vrnitve v NFL. Brady se je namreč lani športno upokojil in se odločil, da bo ekipi pomagal le na treningih. A zdi se, da je zmagala ljubezen do športa, saj se je po 40 dneh vrnil na igrišče, kar je ženo menda zelo razjezilo. Tako zelo se je veselila, da bosta končno lahko skupaj preživela več časa. Potem ko se je takrat 44-letni Brady po 22 sezonah in sedmih osvojenih prstanih v ligi NFL uradno poslovil od aktivnega igranja ameriškega nogometa, mu je podporo na družbenih omrežjih izkazala tudi Gisele. Med drugim je zapisala, da je zelo ponosna nanj in da občuduje njegovo predanost. "Kakšna pot, Tom Brady! Ogromno spominov!" je začela svojo objavo. "Ko sem te spoznala pred več kot 15 leti, nisem vedela ničesar o nogometu. Toda ko sem navijanja zate in te gledala, kako si predan temu, kar imaš najraje, sem spoznala to čudovito igro do te mere, da sem trdno verjela, da o ameriškem nogometu vem več kot sodniki! Vedno smo imeli poseben seznam pesmi šampionov za vsako vožnjo na tekmo. Kot družina smo vedno molili zate, te slavili in podpirali na vsaki tekmi, se veselili vsake zmage in trpeli ob vsakem porazu," je zapisala.

S Tomom Bradyjem sta veljala za sanjski par na estradni sceni. Razšla sta se brez škandalov.
Reuters

"Tako zelo sem ponosna nate in na vse, kar si v teh letih fizično in čustveno premagal. Občudujem tvojo predanost in vse, kar si dosegel. Rad imaš to, kar počneš, in za seboj puščaš zapuščino, ki je lep zgled za prihodnje generacije. Si najbolj predan, osredotočen in psihično trden človek, kar sem jih srečala. V vseh teh letih nikoli nisi tarnal zaradi modric in bolečin. Nenehno si se osredotočal na svoj cilj, da bi bil najboljši vodja vseh svojih soigralcev," je nadaljevala bivša žena.

Gisele Bündchen in Tom Brady sta se poročila leta 2009, v zakonu pa se jima je decembra istega leta rodil sin Benjamin in tri leta pozneje še hči Vivian. Brady je bil pred tem med letoma 2004 in 2006 v zvezi z Bridget Moynahan. Ta je svojo nosečnost potrdila, ko sta se s športnikom že razšla. Skupaj imata tako sina Johna Edwarda Thomasa Moynahana, ki ga sicer kličejo Jack.

42-letna lepotica je še vedno v vrhunski formi, saj se redno ukvarja s športom.
Profimedia

Najlepša ženska na svetu

Gisele Bündchen je veljala za pravo mojstrico usklajevanja družinskega in poslovnega življenja, četudi je v povprečju na vrhuncu kariere zaslužila 100.000 evrov na dan. Prihaja iz običajnega družinskega okolja. Starši supermanekenke z merami 89- 67-91 niso zvezdniki. Oče je bil bančni uslužbenec, mama pa učiteljica in ljubiteljska pisateljica. Modrooka rjavolaska ima pet sester, od katerih pa nobena ni šla po manekenski poti v svet modnega blišča. Gisele v mladosti ni privabljala pogledov, saj je bila tako visoka in koščena, da so ji vrstniki označevali kot čapljo, glisto in podobno. Življenje ji je spremenil šolski izlet v Sao Paulo leta 1994, kjer ji je ugriz v slastni big mac prinesel pogodbo s slavno modno agencijo Elite. Predstavnik agencije na lovu za mladimi in svežimi obrazi je bil navdušen nad njenimi dolgimi nogami in ji takoj ponudil delo v modni industriji, s katerim bi tudi nekaj zaslužila. Sprva ga je zavrnila, saj si je vedno predstavljala, da bo postala vrhunska odbojkarica na mivki. A si je nato premislila in privolila, da bo poskusila.

Že leta 1996 se je profesionalno ukvarjala s poziranjem in nastopala na modnih šovih in revijah kreatorjev Dolce & Gabbana, Giorgio Armani in Alexander McQueen. Od objave v Vogueu julija 1999 je šla njena kariera strmo navzgor. Med drugim je bila razglašena za najlepšo žensko na svetu in je podpisala pogodbo z Victoria's Secret, leto pozneje je bila upodobljena na Pirellijevem koledarju, si nato privoščila počitek in se po skoraj enoletni odsotnosti zmagoslavno vrnila pod žaromete na modni reviji Diorja in Marca Jacobsa. Tudi sama je začela oblikovati oblačila in obutev. Postala je najbolj slavna in zaželena manekenka, v Guinnessovo knjigo rekordov se je zapisala kot najbogatejša manekenka.

Kraljica modnih brvi. Njeno premoženje ocenjujejo na okoli 400 milijonov evrov.
Reuters

Nikoli ni jedla vate in straniščnega papirja

Gisele Caroline Nonnenmacher Bündchen, kot je njeno celotno ime, je zatrdila, da ni nikoli sledila trendovskim manekenskim dietam. Skleda solate z limoninim sokom tudi na vrhuncu kariere ni postala njen gospodar. "Nikoli nisem stradala in jedla neokusne hrane. Tudi krožnik zelene solate zame ni obrok; rada imam pravo hrano!" Najraje poje velik, masten in slasten cheeseburger. Brazilska lepotica nikoli ni posegala po hrani, ki v manekenskem svetu velja za shujševalno, kar nista le sadje in zelenjava. V poplavi stremenja za telesno popolnostjo in idealnimi merami v svetu manekenskih pist veljajo skoraj nečloveška pravila. Ker stradanja telo ne prenaša, najbolj obupane manekenke hrano nadomeščajo z vato, ki jo za lažje zaužitje namočijo v pomarančni sok. V sili nekatere posegajo po časopisnem in toaletnem papirju, si priskrbijo tablete za hujšanje in odvajala ter pijejo lasten urin.

"Ko sem morala izgubiti nekaj odvečnih kilogramov, sem namesto zelenjavno-sadnih diet raje jedla meso. Še danes se veliko lažje odpovem kosu kruha kot pa sočnemu zrezku. Imam srečo, da nisem nagnjena k pretiranemu uživanju hrane. Poleg tega se zelo veliko gibam. Šport je moj vsakdanji spremljevalec in ne le nuja za uspešen posel. Jem takrat, ko sem lačna, to je moja dieta," je pred časom dejala lepotica. Njeno premoženje ocenjujejo na okoli 400 milijonov evrov.

No, zgodba o Bradyjevi športni vrnitvi ni prav dolga, saj je v sredo naznanil, da se tokrat čisto zares in nepreklicno upokojuje. Si bo zdaj premislila tudi Gisele? 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta