(FOTO) Hči Aleca Baldwina pozirala zgoraj brez: "To je za tiste, ki prijavljate moje fotke"

D.Ži
26.01.2023 10:28

Svojeglava in uporniška. Taka je hči hollywoodskih zvezdnikov, ki ji gre puritanskost družbenih omrežij vse bolj na živce.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ni več svetlolaska. Ireland je svoje lase drastično skrajšala in potemnila.
Profimedia

Manekenka Ireland Baldwin vse pogosteje objavlja gole fotografije, ki jih potem zaradi neprimernosti odstranjujejo z njenega instagramovskega profila.

Konec lanskega leta je potrdila, da pričakuje prvega otroka, malo pred tem pa se je odločila začeti "od začetka". Postrigla je svoje dolge lase, izbrisala stare fotografije in spremenila ime profila. Odstranila je očetov priimek in v svojo predstavitev pripisala, da je pisateljica. Hčerka igralskih legend Kim Basinger in Aleca Baldwina se zdaj ukvarja s svojimi spletnimi "sovražniki".

"Ponovno objavljam fotografije, ki so neprimerne za otroke, mlajše od 13 let, ker me radi prijavljate," je noseča Ireland zapisala ob nizu provokativnih fotografij v različnih opravah. Na eni od njih je v kavbojkah, a zgoraj brez. Prav zaradi takšnih objav jo je že pred časom kritiziral oče.

Manekenka z glasbenikom RAC-om (38) pričakuje prvega otroka, veselo novico pa je razkrila s fotografijo z ultrazvoka v začetku januarja. Živita v Oregonu in par naj bi bila že več kot leto.

Hollywoodska zvezdnika Alec Baldwin in Kim Basinger sta se poročila leta 1993, leta 1995 pa se jima je rodila hči Ireland Basinger Baldwin. Pet let kasneje se je par odločil za ločitev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta