(FOTO) Tri mesece po ločitvi zvezdnica ničesar ne skriva: Povsem prosojna črna majica je sprehajalcem vzela dih

D.Ži
01.02.2023 10:25

Svoj čas najbolje plačana manekenka na svetu si celi rane po ločitvi. In ob tem je videti zelo zapeljivo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Slavno manekenko Gisele Bündchen so opazili na plaži v Miamiju, kjer je nosila izjemno prosojno opravo, ki je razkrivala njeno fantastično postavo.

Profimedia

Svoj čas najbolje plačana manekenka na svetu je nosila črno obleko iz tankega materiala, skozi katerega so se videle črne spodnjice in golo oprsje, ki ga ni poskušala zakriti. Kombinacijo je dopolnila z debelim črnim pasom okoli pasu, fotografom je v pesku pozirala bosa.

Ničesar ne skriva. V prosojni obleki si Gisele Bündchen v Miamiju celi rane po ločitvi.
Profimedia

Zadnjih nekaj mesecev polnijo medije novice o njenem življenju po ločitvi od Toma Bradyja.

42-letna Gisele se je po 13 letih zakona ločila od zvezdnika ameriškega nogometa, o čemer se je v javnosti ugibalo kar nekaj časa. Uradno sta razhod potrdila avgusta lani, ko sta se oglasila na družbenih omrežjih.

Profimedia

"Pred kratkim sva z ženo dokončala ločitev po 13 letih zakona. Odločitev sva sprejela prijateljsko in sva hvaležna za čas, ki sva ga preživela skupaj. Blagoslovljena sva s čudovitimi otroki, ki bodo še naprej središče najinega sveta v vsakem smislu. Še naprej bova sodelovala kot starša, in otrokom namenila vso ljubezen in pozornost. Odločitev o prekinitvi zakona je padla po dolgem premisleku. Seveda je bilo boleče in težko, kot je za mnoge druge ljudi po svetu, ki gredo skozi isto stvar vsak dan. Vendar drug drugemu želiva vse najboljše v novih poglavjih življenja, ki se bodo še spisala. Vljudno prosiva za spoštovanje zasebnosti," je Brady zapisal v svojih zgodbah na Instagramu.

42-letna lepotica je še vedno v vrhunski formi, saj se redno ukvarja s športom.
Profimedia

Gisele je delila podobno objavo. Slišati je bilo, da je pred ločitvijo med njima prišlo do velikega spora zaradi Bradyjeve vrnitve v NFL. Tom se je namreč lani upokojil in se odločil, da bo ekipi pomagal le na treningih. A zdelo se, da je zmagala ljubezen do športa, tako da se je Brady po 40 dneh upokojitve vrnil v igro, kar je Gisele menda zelo razjezilo. Zgodba o njegovi vrnitvi ni bila dolga, saj je prav danes potrdil, da se bo zdaj vendarle čisto zares in nepreklicno upokojl. Si bo zdaj premislila tudi Gisele?

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta