(VIDEO) Rebeka Dremelj pokazala, v kako luksuzni vili te dni uživa na Zanzibarju. Lastnica je znana Mariborčanka

D.Ži
05.07.2022 09:10

Eksotični dopust. Naša pevka in podjetnica je postala še ena v nizu tistih, ki so se zaljubili v zelo znan butični resort.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Medtem ko pri nas poskušamo voziti slalom med vročinskimi valovi in nevihtami s točo, je Rebeka Dremelj spakirala kovčke, pobasala družino in se odpravila na jug. Daleč na jug. Na pravljično lep Zanzibar. Od tam se je oglasila tudi svojim spletnim sledilcem in pokazala, kako frajerska je njihova tamkajšnja "rezidenca". Gre za prostorno vilo s spalnico, jedilnico in dnevno sobo, družina ima na voljo tudi lasten izhod na veliko teraso, na kateri jih čaka bazen. Zgoraj sta na voljo še dve lepi spalnici, kopalnica in balkon z lepim razgledom.

Skorajda gre za domač teren. Rebeka namreč uživa v butičnem resortu Next Paradise, ki ga ima v lasti znana Mariborčanka Marina Lanza, sicer mama Kim Božič, ki ima v lasti butike Allegria. Lanza se je v Zanzibar zaljubila že pred leti. Resort leži na severnovzhodnem delu tega tanzanijskega otoka, zgradili pa so ga pred 13 leti.

Rebeka je z družino izkusila tudi življenje med gostoljubnimi domačini. Otrokoma sta s Sandijem želela pokazati, da udobje in luksuz, ki smo ju vajeni iz Slovenije, nista povsod samoumevna. Dotaknila se je tudi pereče teme obrezovanja žensk.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta