(FOTO) Krhek in izžet od bolezni: Ozzyja Osbourna opazili na sprehodu z negovalko in oboževalci so zelo zaskrbljeni

D.Ži
19.04.2023 10:13

Legendarni glasbenik preživlja zelo težko obdobje, o vrnitvi na odre lahko trenutno le sanja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Britanskega glasbenika Ozzyja Osbourna (74) so opazili med sprehodom z negovalko, nekaj tednov po tem, ko je zaradi bolezni odpovedal turnejo po Veliki Britaniji in Evropi nasploh.

Profimedia

Ozzy je pred kratkim prestal več operacij, vzporedno s tem pa bije težko bitko s Parkinsonovo boleznijo. Njegove zadnje fotografije so zakrožile po družbenih omrežjih in oboževalci so zaradi njegovega trenutnega stanja precej žalostni. Sočutni komentarji dežujejo. "Kako žalostno je videti takšnega Ozzyja. Bori se še naprej, bratec", "Ubogi Ozzy, želim ti vso srečo", "Parkinsonova bolezen je grozna, oče se z njo bori že leta", "Na teh slikah je videti res slabo", "Ne vem, če so te slike sploh potrebne", je le nekaj od njih.

"Ena najtežjih stvari"

Ozzy je pred kratkim oboževalcem svojo trenutno situacijo pojasnil preko družbenih omrežij. "To je verjetno ena najtežjih stvari, ki sem jih kdaj moral deliti s svojimi zvestimi oboževalci. Kot veste, sem pred štirimi leti imel hudo nesrečo, ki mi je poškodovala hrbtenico. Moj edini namen v tem času je bil vrniti se na oder," je v sredo zapisal.

Profimedia

Zelo šibek je

Osbourne je dejal, da je njegov glas v redu, a da je po treh operacijah, zdravljenju z matičnimi celicami, zahtevni terapiji in drugih zdravljenjih njegovo telo "še vedno šibko". Oboževalci potrpežljivo hranijo vstopnice, on pa jim sporoča, da trenutno ni sposoben nastopiti, kaj šele na turneji. "Nikoli si nisem mogel predstavljati, da se bodo moje turneje končale tako. Ekipa trenutno ugotavlja, kako bi lahko nastopal, ne da bi moral potovati iz mesta v mesto in države v državo," je dejal. Zahvalil se je tudi oboževalcem, ekipi, družini in skupini Judas Priest "za njihovo neskončno predanost, zvestobo in podporo".

Princ teme

Osbourne, čigar pravo ime je John Osbourne, je bil med svojo heavy metal kariero znan kot Princ teme. Bil je glavni vokalist heavy metal skupine Black Sabbath, ki jo je ustanovil leta 1969 s kitaristom Tonyjem Iommijem, basistom Geezerjem Butlerjem in bobnarjem Billom Wardom.

Nastopal je tudi v televizijski oddaji The Osbournes, ki je dokumentirala življenje ekscentrične družine v Los Angelesu. Lani je dejal, da se bosta s 70-letno ženo Sharon, nekdanjo sodnico v oddajah Amerika ima talent in X Faktor, preselila iz ZDA na njuno posestvo v Angliji.

Profimedia

Par se je spoznal, ko je bila Sharon stara 18 let, in se poročil 4. julija 1982 na Havajih. Imata tri otroke - Aimee, Jacka in pevko Kelly. Osbournov zadnji album Patient Number 9 je izšel septembra in dosegel drugo mesto britanske lestvice.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta