(FOTO) Drzno! Jennifer Lopez pozirala povsem brez oblačil, le najbolj delikatne dele je skromno zakrila z lasmi

D.Ži
24.03.2023 09:29

Atraktivna zvezdnica te dni promovira svojo novo kolekcijo čevljev, konec maja naj bi pripotovala v Beograd, kjer bo gostja prestižne zabave.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Če J.Lo v Beograd ne bo, bo honorar morala vrniti. 
Profimedia

Latino divo Jennifer Lopez so milijoni po svetu vselej občudovali zaradi lepote, tako je že od prvih dni njene slave. Mnogi se strinjajo, da je z leti videti le še bolje in bolje. Pravijo, da se stara kot dobro vino.

To dokazujejo tudi zadnje fotografije, ki jih je posnela za potrebe kampanje za novo kolekcijo čevljev, ki jih je oblikovala sama. Tokrat pozira kar gola, a v kombinaciji s čevlji. Da pa ne bi pokazala preveč, je 53-letna Jennifer strateške dele prekrila z lasmi in podaljški, pri čemer je le malo prepustila domišljiji oboževalcev. Posnela je tudi provokativne fotografije, na katerih pozira nekoliko bolj oblečena, in jih delila na svojem instagram profilu.

Jennifer je pred dnevi v nočno življenje šla brez moža Bena Afflecka, pri tem pa nosila dolgo srebrno obleko z eno naramnico, globokim razporkom in drznimi izrezi v zgornjem delu.

"Ben, zakaj si jo tako pustil?", "Eh, Ben, vidim, kako se zabava tvoja žena", "Neskončno seksi", "Ikona stila in seksi", "Lepa si", "Ta obleka gori", "Predobro", so le nekateri izmed številnih komentarjev, ki jih je prejela.

Pred dnevi je presenetila novica, da naj bi Jennifer konec maja pripotovala v Beograd na razkošno zasebno zabavo srbskega mogotca, na dogodek naj bi prišla brez moža Bena.

''Moža ne bo, to je gotovo. Vse ostale podrobnosti o gostovanju bodo znane pred njenim prihodom. Seveda je v pogodbi tudi zapisano, da če pevka ne pride, mora denar v tem primeru vrniti," je za Kurir povedal neimenovani vir.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta