(FOTO) Jennifer Aniston pokazala svoj razkošni dom za 21 milijonov dolarjev: Kako čudovit pogled na morje in mesto!

D.Ži
31.03.2023 10:23

Ena najbolj priljubljenih hollywoodskih zvezdnic živi na veliki nogi, domačnost ji je pomagala ustvariti skupina cenjenih arhitektov in vrtnih strokovnjakov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jennifer se je vila sprva zdela preveč hladna in minimalistična, zato se je odločila vzdušje nekoliko ogreti in razrahljati. 
Reuters

Hollywoodska ljubljenka Jennifer Aniston je oboževalcem omogočila, da so na hitro pokukali na njeno 21 milijonov dolarjev vredno posestvo na Bel Airu. Objavila je videoposnetek, v katerem se pripravlja na premiero svojega novega filma "The Accidental Detectives 2" v Los Angelesu.

54-letna Jennifer je bila v srebrni obleki znamke Versace, ki jo je izbrala za pomemben dogodek, videti spektakularno. Poleg brezhibnega videza je 41,7 milijona sledilcev lahko videlo tudi njen razkošen dom in prostorno dvorišče.

Jennifer je hišo kupila leta 2011, zasnoval in dokončal pa jo je že A. Quincy Jones leta 1965. Ima štiri spalnice, šest kopalnic, vinsko klet, bazen in hišo za goste, nudi pa tudi spektakularen pogled na mesto in ocean.

Nekoč je bil na pobočju ob hiši vinograd, vendar sta ga oblikovalec vrtov Marcello Villano in krajinska arhitektka Anne Attiger spremenila v zunanji prostor za druženje in pravo malo oazo, sestavljeno iz azijsko navdahnjenih teras in manjših vrtov, poroča Architectural Digest.

Leta 2018 je Jennifer v intervjuju priznala, da bi bila, če ne bi igrala, verjetno oblikovalka, saj obožuje proces urejanja zunanjih in notranjih površin.

"Nekaj ​​je v izbiranju tkanin in zaključnih delih, kar hrani mojo dušo," je leta 2018 rekla Jennifer.

Igralka je nato povedala, da je arhitekt Frederick Fisher prenovil hišo, ko jo je kupila, vendar je bila preveč minimalistična in hladna za njen okus, zato je najela notranjega oblikovalca Stephena Shadleyja, da ji jo je pomagal spremeniti v topel dom. Poleg njega je za pomoč prosila oblikovalca Kathleen in Tommyja Clementsa ter Jane Hallworth.

Jennifer je del doma prvič pokazala leta 2020, ko je po podelitvi nagrad SAG na družbenih omrežjih razkazovala kopalnico, takrat sta gledalcem padla v oči marmorna kad in pogled na ogromno dvorišče z bazenom.

Ob neki priložnosti je pokazala tudi veliko garderobno sobo, ki jo sestavljajo tri ogromne omare od tal do stropa, za steklenimi vrati so police za drage torbice in čevlje ter posamezne police, ki so osvetljene od zgoraj.

Z balkona spalnice ima čudovit pogled na Los Angeles in ocean ter zelenje, ki ga obdaja. Tam zvezdnica najraje uživa v miru in tišini.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta