Bivša punca Davorja Šukerja je v 69. letu postala mama deklici, ki jo je poimenovala po sebi

D.Ži
31.03.2023 11:41

Ana Obregon te dni kar žari od sreče, saj je uresničila svoje starševske sanje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana Obregon se je nekoč med snubitvijo skoraj zadušila. 
Reuters

Španska igralka in voditeljica Ana Obregon je pri 69 letih dobila hčerko. Zvezdnica, ki je na Hrvaškem najbolj znana kot bivša punca Davorja Šukerja, nekdanjega nogometaša in šefa hrvaške nogometne zveze, je s pomočjo nadomestne matere dobila hčerko, ki jo je poimenovala po sebi, poroča španski magazin Hola.

Ana Obregon je hči znanih madridskih gradbenikov, študirala je biologijo in se ob koncu sedemdesetih znašla v svetu filma in televizije, kjer je zablestela tako v Španiji kot v ZDA. V 80-ih letih je njena priljubljenost zaradi snemanja filmov in televizijskih serij začela naraščati, zlato desetletje njene priljubljenosti pa so bila 90. leta.

Z nogometašem Davorjem Šukerjem je bila v razmerju, ko je on bil zvezdnik madridskega Reala, ona pa televizijska voditeljica. Poparčkala sta se leta 1997, razšla pa tri leta kasneje, ko je Šuker začel igrati v Angliji. Ob neki priložnosti je razkrila, da jo je zasnubil, a se ni dobro končalo.

"Nesrečni Davor mi je dal prstan v kozarec vina. Kako sem to ugotovila? Večerjala sva v Txistu (priljubljeni restavraciji v Madridu), pila sem vino in se s prstanom skoraj zadušila! Malo je manjkalo, pa bi poklicala reševalce, ker se mi je zataknil v grlu," je rekla.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta