(FOTO) Lepo ženo nogometnega zvezdnika so vprašali, kolikokrat tedensko se ljubita. Odgovor je mnoge presenetil

D.Ži
14.10.2022 10:09

Med gostovanjem v kontroverznem pogovornem šovu se je lepa Španka nepričakovano zelo razgovorila o posteljnih zadevah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nogometaš Sergio Ramos in njegova atraktivna žena Pilar Rubio se trenutno nahajata v Španiji. Sta zelo priljubljena, zato ne čudi, da njun prihod vselej pritegne veliko pozornosti. Oboževalci in fotografi spremljajo vsak njun korak. 

Profimedia

Ramos je legenda madridskega Reala in španskega nogometa nasploh, trenutno igra v dresu PSG-ja, Rubio  je bila nekoč znana španska manekenka, nastopila je celo v nekaterih filmih, trenutno pa je voditeljica televizijskih oddaj, med drugim jo lahko vidimo v priljubljenem šovu El Hormiguero, v katerem občasno sodeluje že od leta 2014.  

Profimedia

Rubio je tokrat gostovala v oddaji "La Resistencia" pri kontroverznem španskem novinarju Davidu Broncanu, ki je znan po tem, da svoje goste rad vpraša tudi nekaj neprijetnega ali zelo intimnega.

Profimedia

David jo je med drugim vprašal, kolikokrat na teden se ljubi z Ramosom. Presenetila ga je z zelo neposrednim odgovorom: "Vsak dan! Včasih večkrat na dan. Seveda, ko nisem v Madridu na snemanju oddaje," je nasmejala gledalce. 

Profimedia

"Pa saj ni čudno, da imaš štiri otroke," ji je odvrnil odštekani voditelj. Precej manj zgovorna je Pilar bila, ko jo je vprašal, koliko zasluži kot voditeljica. Odgovoru se je vljudno izognila, je pa izdala, koliko denarja ima na bančnem računu: "Samo 52 tisoč evrov, in to je to," je dejala. No, bančni račun njenega moža je bistveno bolj prekipevajoč.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta