Kaj skrivata? Bivša nogometaševa žena ob ločitvi vznemirila: "Videla sem reči, ki bi lahko uničile 50 družin"

D.Ži
16.09.2022 09:42

Da sta se varala, že vemo. A očitno se je v ozadju svoj čas enega najbolj občudovanih zakonov na nogometni sceni dogajalo še marsikaj drugega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Italijanska televizijska voditeljica Ilary Blasi je za Corriere dello Sport spregovorila o ločitvi od nogometaša Francesca Tottija.

"Vedno sem ščitila svoje otroke in jih bom še naprej. Zaščita mojih otrok je na prvem mestu. Vsak je odgovoren za svoja dejanja. V zadnjih letih sem videla reči, ki bi lahko uničile približno 50 družin," je prek odvetnika sporočila Blasi.

Profimedia

Italijanski mediji so pred tem pisali o tem, da je Totti Ilary prevaral z Noemi Bocchi, s katero so ga videli na večerji v restavraciji v Torinu. Nogometaš je nedavno naznanil, da se ločuje, a podrobnosti obdržal zase.

Profimedia

"Poskušal sem premagati krizo v najinem zakonu, a zdaj razumem, da je bila odločitev za ločitev, čeprav boleča, neizogibna. Vse, kar sem rekel in počel v preteklih mesecih, je bilo z namenom zaščititi najine otroke, ki bodo vedno na vrhu seznama prioritet v mojem življenju. Ostal bom blizu Ilary, da bova lahko skupaj vzgajala najine tri čudovite otroke in vedno jo bom spoštoval. Verjamem, da boste spoštovali našo zasebnost, še posebej mir najinih otrok," je dejal.

Profimedia

Totti in Ilary sta se spoznala in začela hoditi leta 2002, poročila pa sta se junija 2005. Skupaj imata tri otroke - sina Cristiana ter hčerki Chanel in Isabel.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta