Slavni kuhar razkril, kako čuden je jedilnik Victorie Beckham v resnici: Hotela je skledo mete in hidroalkoholni gel

D.Ži
06.07.2022 09:05

Žena Davida Beckhama svoji slavni vitkosti posveča res veliko pozornosti in prav nič je ne zanima, koliko preglavic s tem povzroča kuharjem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Že vrabci čivkajo, da žena britanskega nogometnega zvezdnika Davida Beckhama, Victoria Beckham, izjemno pazi na svojo prehrano in videz, mož pa je v medijih že večkrat potarnal, kako asketski je njen jedilnik.

Tokrat se je nad jedilnikom Beckhamove pritožil tudi slavni kuhar Dani Garcia, ki je kuhal na poroki nogometaša Sergia Ramosa in Pilar Rubio.

''Bilo je zelo čudno. Victoria Beckham je spremenila ves jedilnik,'' je povedal v intervjuju za špansko televizijo. Razkril je, da ima Victoria izjemno zapletene zahteve in želje.

Vedno na očeh paparacev
Profimedia

"Želela je, da je vse drugače in da ji postrežemo samo zelenjavo pa še nekaj čudnih stvari, ki jih v življenju nisem videl. Želela je kokosovo vodo, skledo mete in hidroalkoholni gel, ki je danes zelo razširjen, a takrat ni bil na voljo, ker se pandemija covida še ni začela," pravi. Februarja letos je v javnost prišla informacija, da Victoria že 25 let jé isti obrok. David je nato potožil, da njegova žena ves čas uživa samo ribe na žaru in kuhano zelenjavo.

David je še povedal, da se je nekoč opogumila poskusiti nekaj drugega in da je to bil eden njegovih najljubših večerov. "Glede hrane in vina sem čustven, ko jem nekaj čudovitega, želim, da to vsi poskusijo. Na žalost sem poročen z nekom, ki že 25 let uživa isto hrano. Odkar jo poznam, jé samo na žaru pečene ribe in kuhano zelenjavo, le redkokdaj poskusi kaj drugega," je dejal Beckham v podcastu, poroča The Sun.

Profimedia

"Edinkrat, ko je poskusila nekaj z mojega krožnika, je bilo, ko je bila noseča s Harperjem, in bil sem navdušen nad tem. Trenutno se ne morem spomniti, kaj točno je jedla, vendar vem, da se od takrat ni ponovilo," je dejal David.

Victoria se z manekenstvom ukvarja že od začetka svoje kariere, in ko je leta 1999 rodila prvega sina Brookylina, je bila gostja v oddaji Chrisa Evansa TFI Friday back.

Chris jo je nato vprašal: "Veliko deklet želi vedeti, ker ste spet videti fantastično, kako ste se vrnili v formo po porodu?"

Victoria je skromno odgovorila, da je pravzaprav zelo lena in da se ni vrnila v telovadnico, zaradi česar jo je Chris vprašal o njeni teži.

Oblikovalka je odgovorila, da je z njeno težo vse v redu, nato pa je Chris to želel preveriti in prinesel tehtnico.

"Lahko preverim?" je vprašal in Victoria je nato stopila na tehtnico.

Profimedia

Tehtnica je pokazala 50 kilogramov, Victoria pa je kratko komentirala: "50 kilogramov ni slabo, kajne?"

Victoria je zdaj dogodek komentirala za avstralski Vogue, nad voditeljevo idejo pa ni bila navdušena.

"To se je zgodilo moji mami, ko je bila noseča. To ne pomeni, da imate motnjo hranjenja. Postavil me je na tehtnico, da bi videl, koliko tehtam. Si lahko predstavljate, da bi kaj takega naredil danes?" je dejala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta