(FOTO) Magnifico je postal dedek! Ima vnukinjo z nenavadnim imenom in zelo čedno snaho

D.Ži
27.10.2023 09:46

Peter Pešut in Mateja Arsić sta postala starša, mladi glasbenik pravi, da je očetovstvo najlepše, kar se mu je zgodilo v življenju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sumimo, da bo Magnifico zelo frajerski dedek. 
Andrej Petelinšek

Veseli dnevi v družini Pešut. Peter Pešut, sin našega priljubljenega glasbenika Magnifica, hkrati pa tudi sam prodoren glasbenik z umetniškim imenom Rex, je pred kratkim postal očka. O novem družinskem članu je prva pisala Lady, otrok pa je krona ljubezni z Matejo Arsić, s katero sta skupaj že pet let. Hčerki sta dala posebno, a lepo ime Liana. 

Tisti, ki Rexovo ustvarjanje spremljate, Matejo že dobro poznate, saj je nastopala v njegovih videospotih, skupaj sta nedavno posnela tudi pesem in videospot. Ustvarjata pod imenom Rex feat. Maars. 

Starševske vloge sta se oba že zelo veselila, Mateja je med nosečnostjo čudovit posnetek svojega zaobljenega trebuščka objavila na družbenih omrežjih.

30-letni Peter je po prihodu hčerke v intervjujih dejal, da je rojstvo otroka zanj najlepše, kar se mu je zgodilo v življenju. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta