(FOTO) Lepa evropska princesa, o kateri nihče ne govori: Obožuje modo, živi v razkošju, a pravi, da je običajno dekle

D.Ži
05.10.2023 11:11

Ste že slišali za grško-dansko princeso Marijo Olimpijo? Pozornost ji v glavnem kradejo bolj oblegane članice britanske kraljeve družine.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Princesa Marija Olimpija na reviji Giambattiste Vallija na pariškem modnem tednu.
Profimedia

Grško-danska princesa Marija Olimpija (27) je članica nekoč ene najbolj cenjenih evropskih kraljevih družin in zelo uspešna mlada ženska. A njo in njeno glamurozno življenje le redko zasledimo v medijih, saj se tam večinoma vse vrti okoli britanske princese Catherine ali vojvodinje Meghan

Princesa se za gala dogodke skrbno uredi, sicer pa poskuša živeti kar se da "običajno" življenje. 
Profimedia

Marija Olimpija se je nedavno pojavila na tednu mode v New Yorku, kjer je bila ena izmed povabljenk na modno revijo Caroline Herrera. Grška princesa je prispela v zanimivi opravi. Kratek crop-top z rumenim cvetličnim vzorcem je kombinirala s črnimi hlačami z visokim pasom.

Na modni reviji znamke Carolina Herrera na newyorškem modnem tednu. 
Profimedia

Princesa spada med sodobne plemiče, ki uživajo razkošje življenja kraljeve družine, brez večjih obveznosti, hkrati se zaveda, kako je videti resnični svet. Pogosto si zvečer za gala dogodke nadene tiaro in elegantno obleko, nato pa doma po telefonu naroči dostavo hrane. 

Z mediji se ne ukvarja preveč, pred kratkim pa je naredila izjemo in dala ekskluzivni intervju za Vanity Fair. Ob tej priložnosti je nastal modni editorial, princesa pa je razkrila tudi nekaj podrobnosti iz svojega zasebnega življenja.

"Sem princesa, ker nosim ta naziv, hkrati pa sem nekdo, ki živi povsem normalno življenje," je izjavila. Čeprav lahko s svojim življenjem počne, kar hoče, ima Olimpija nekaj omejitev. Kot pravi, mora biti vljudna 24 ur na dan, pred objavo fotografij na Instagramu pa je včasih živčna.

Ogledala si je tudi Guccijevo modno revijo v Milanu. 
Profimedia

Grško-danska princesa Marija Olimpija se je rodila v New Yorku 25. julija 1996, decembra istega leta pa je bila krščena v grški pravoslavni cerkvi svetega Jurija v Carigradu. Krstil jo je ekumenski patriarh Bartolomej I. osebno.

Grška kraljeva družina se je v nekem trenutku preselila v London, kjer je Marija Olimpija preživela večino otroštva, za njo pa so se rodili princi Konstantin-Aleksij, Ahil-Andreja, Odisej Kimon in Aristidis-Stavros.

Leta 2016 diplomirala na newyorški  oblikovalski šoli Parsons, leto prej pa se je vpisala na "Gallatin School of Individualized Studies" na newyorški univerzi, kjer je štiri leta kasneje šolanje zaključila. Zanimivo je, da Olimpija ne govori grško.

Tudi v manekenski vlogi se princesa odlično znajde. 
Profimedia

Že nekaj časa je v zvezi s Peregrinom Pearsonom, sinom ugledne družine iz Wisconsina, a se ne nameravata kmalu poročiti. Velja za eno najbolj skrivnostnih evropskih princes. Pravi, da poskuša živeti kar se da običajno življenje. Kar koli to, glede na bogato družino, v katero se je rodila, pač že pomeni. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta