(FOTO) Se še spomnite ljubkih dvojčic Olsen? Že davno sta se umaknili iz javnega življenja, leta so ju zelo spremenila

D.Ži
23.10.2023 15:57

Svoj čas sta bili med največjimi zaslužkarji v Hollywoodu, danes smo na njiju že skoraj povem pozabili. Kar ju očitno niti ne moti prav zelo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mary-Kate in Ashley Olsen sta po seriji Nora hiša skupaj zaigrali v številnih filmih.
Profimedia

Bili sta veliki otroški zvezdnici, danes pa ju skoraj ne vidimo v javnosti. Dvojčici Mary-Kate in Ashley Olsen (37) sta se že pred leti umaknili iz javnega življenja. Od leta 2011 nista zaigrali v niti enem filmu, redko se pojavljata na družabnih dogodkih, ko ju paparaci posnamejo, sta skoraj neprepoznavni.

S svojo navihanostjo sta v 90-ih očarali svet.
Profimedia

Ashley so opazili v začetku tega meseca, medtem ko smo obe skupaj nazadnje videli maja. Nosili sta sončna očala in široka oblačila, zato ju je bilo težko prepoznati. 

Dvojčici sta skupaj nastopili tudi v neštetih reklamah in zaslužili milijone.
Profimedia

Dekleti že leta nimata profilov na družbenih omrežjih, da bi oboževalcem vsaj malo omogočili vpogled v svojo zasebnost. V zadnjih desetih letih so jima ponudili številne vloge, a sta jih zavrnili.

Mary-Kate Olsen novembra lani
Profimedia

Zdi se, da sta se slave naveličali. Igrati sta začeli že kot dojenčici, pri komaj šestih letih pa postali najmlajši producentki v zgodovini Hollywooda, ko sta starša v njunem imenu ustanovila podjetje Dualstar Entertainment.

Maja letos sta se sestri po dolgem času skupaj pokazali v ulici. 
Profimedia

Mary-Kate se je ločila, Ashley je rodila

Odkar sta prenehali igrati, je o njunem življenju znanega zelo malo. Med letoma 2015 in 2021 je bila Mary-Kate poročena z bankirjem Olivierjem Sarkozyjem, bratom nekdanjega francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja.

Zaradi očal in ohlapnih oprav ju maja ni bilo prav lahko prepoznati. 
Profimedia

Njena predanost delu je bila nesporna, medtem ko je on, tako kot mnogi Francozi, težil k družinskemu življenju. Pravijo, da se ni zavedal, da ne more nadzorovati ženske, ki je svoje milijone služila že v plenicah.

Ashley Olsen ob prihodu na svojo lansko rojstnodnevno zabavo. 
Profimedia

Ashley je pred kratkim presenetila z novico, da je rodila. Nihče ni vedel, da je noseča, TMZ je ekskluzivno poročal, da se je otrok rodil pred nekaj meseci in da je deček. Ashley je poročena z Louisom Eisnerjem.

Še vedno sta si podobni kot jajce jajcu. 
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta