(FOTO) Maribor pričakal Jokerja: Na premieri smo opazili tudi nekaj znanih obrazov ...

D.Ži
03.10.2024 11:51

Film Joker: Norost v dvoje je težko pričakovano nadaljevanje uspešnice Joker in se že spogleduje z velikim uspehom tako med občinstvom kot kritiki. Kako je bilo v Mariboxu?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana Žvorc, šefica Društva MOS, najstarejšega modnega društva pri nas, je budno bdela nad svojimi modeli in poskrbela za kostume.
Mediaspeed

Sredina premiera filma Joker: Norost v dvoje je v Maribox privabila številne obiskovalce in ljubitelje filmske umetnosti. V glavni vlogi je tudi tokrat Joaquin Phoenix, ki je za prvi film prejel oskarja za najboljšo glavno moško vlogo, v drugem delu pa ob njem zaigra tudi zvezdnica Lady Gaga.

Nič ni začaral, le prepustil se je čarovniji filma. V premieru je užival tudi čarodej Vladimir Mikek, Magic Wladimir.  
Mediaspeed

Obiskovalci Mariboxa so imeli priložnost, da se pred projekcijo fotografirajo z imitatorjema glavnih likov filma, ki ju v izvirniku upodabljata priznana igralca Joaquin Phoenix in Lady Gaga. Imitatorja sta s svojo odlično preobleko in igro ustvarila pravo filmsko izkušnjo in navdušila prisotne. Za masko je poskrbela filmska maskerka Mateja Naberšnik, za kostume pa Ana Žvorc.

Nihče ne naredi ljudi bolj strašljivih od nje. Za masko je na premieri poskrbela mojstrica filmske maske Mateja Naberšnik. 
Mediaspeed

Premiero so si ogledali tudi nekateri znani obrazi, med njimi tudi igralka Alenka Cilenšek, filmska montažerka Uja Irgolič, oblikovalka filmske maske za številne filme Nataša Sevčnikar, v filmu je uživalo tudi nekaj večerovcev.

V malce odštekanem vzdušju na premieri in dobri družbi filmske montažerke Uje Irgolič je uživala tudi igralka Alenka Cilenšek.
Mediaspeed

Film, ki je svetovno premiero doživel dan prej v Los Angelesu, ko so se po rdeči preprogi sprehodili zvezdniki, je že pred tem vzbujal veliko zanimanja in pričakovanj, s sinočnjo projekcijo pa je navdušil tudi slovensko občinstvo.

Težko pričakovano nadaljevanje uspešnice Joker sta si ogledala tudi večerovca Rok Kajzer in Branka Bezjak. "Pričakovala sva manj petja, več napetosti. Vsekakor pa ogled filma priporočava," pravita.
Mediaspeed

Film Joker: Norost v dvoje je težko pričakovana nadaljevanje uspešnice Joker in se že spogleduje z velikim uspehom tako med občinstvom kot kritiki. V prvem delu smo spremljali vzpon Arthurja Flecka, osamljenega komika s težko preteklostjo, Fleckov prehod iz spregledanega posameznika v nevarnega kriminalca pa je osvojil občinstvo po vsem svetu.

Filmski večer si je privoščil tudi večerovec, goreč filmoljub Gregor Grosman, ki pravi: "Glasbeno Joaquin Phoenix in Lady Gaga nista na istem nivoju, igralsko pa se mu je glasbenica zelo približala."
Mediaspeed

V nadaljevanju se vrača Phoenix, tokrat ob boku Lady Gaga. Film je ponovno režiral režiser Todd Phillips, ki v nadaljevanju še bolj poglobljeno raziskuje dinamiko med norostjo in ljubeznijo. 

Direktor Mariboxa Stipe Jerič in njegova desna roka Ksenija Arzenšek sta ta večer imela sumljivo družbo. 
Mediaspeed
Mediaspeed
Mediaspeed
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta