(FOTO) Morska deklica! Tako zapeljivo se te dni v bikiniju na plaži sprošča Nina Ivanič, ki je res v dobri formi

D.Ži
16.01.2023 09:32

Naša priljubljena igralka trenutno ni doma. Odpotovala je zalivskemu poletju naproti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pro Plus

Slovenci smo prijeli za lopate in se lotili odstranjevanja snega s svojih parkirišč, nimajo pa vsi te dni takih belih preglavic. Nina Ivanič, naša priljubljena igralka, se je pravočasno evakuirala iz bele godlje in odpotovala v bistveno bolj tople in manj snežne kraje. Privoščila si je namreč dopust v daljnem Omanu. Rada potuje, saj na ta način nahrani svojo dušo in razširi obzorja. Oman s svojo pravljično belo prestolnico Muškat ji je zagotovo vzel dih. 

V Omanu, k pompu in pretiravanju precej manj nagnjenemu sosedu Združenih arabskih emiratov, je te dni pravo poletje. Nina se je dobro pripravila in s seboj vzela kopalke. Te ji te dni pridejo zelo prav, saj se sprošča na plaži. Ni ostalo neopaženo, kako dobro je videti v dvodelnih kopalkah. Zase očitno res dobro skrbi. 

"Trenutki s sabo in morjem. Tako se lahko umirim," je zapisala in v domovino poslala nekaj utrinkov poletja. Medtem ko mi kidamo naprej. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta