(FOTO) Pravljični dopusti! Tako so praznike preživele znane Slovenke. In ena je naredila zares vročo sliko v kopalkah

D.Ži
03.05.2022 11:10

Poletje je za vogalom in želja po odkrivanju sveta velika. Prvomajske praznike je za potep in oddih izkoristilo nekaj slovenskih estradnic, ki jih je odneslo na vse konce, od Egipta do Islandije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Saška Lendero je odpotovala tja, kjer so dnevi še bolj sončni in vroči. V Egipt. Od tam je svoje oboževalce pozdravila s fotografijo, na kateri ležerno srka kavico. Prav dobra ji očitno ni bila, saj je ob fotografiji zapisala: "Nazdravljam vam s popoldansko kavico, ki je nežna in razredčena, kot vse pijače tukaj. Ampak, veste kaj? Prav paše!!! Ko si umirjen, nebezljajoč in zenovsko visiš na kakšnem udobnem ležalniku, je nekako vse fino in fajn. Tudi glede prihodnosti, ki nas zadnje čase skoraj vse skrbi, se nekako potolažiš in upaš na najboljše. Pošiljam vam objem ... pa kakšno mlahavo kavico spijte v dobri družbi!" 

Rebeko Dremelj običajno videvamo ob domačem bazenu ali na kakšni fotogenični plaži. Tokrat je izbrala povsem drugačno panoramo. Daleč na sever jo je odneslo. V domovino je poslala utrinek, na katerem vidimo, kako svojega moža poljublja na pravljični Islandiji. "Forever & ever," je pripisala. Za vedno torej. Severnjaška romantika na vrhuncu.

Atraktivna slovenska igralka Nina Ivanič je začutila klic Sredozemlja in se odpravila v Grčijo. Tam se je v čudovitem bazenu nastavila soncu in posnela zelo atraktivno fotografijo. "Laganini. Ful paše mal počitka, odmika, nič dela ... Samo dobra hrana, pijača, v objemu družine," je sporočila in v marsikom prebudila željo po počitnicah na prestižnem Mikonosu.

Tanja Žagar je pričakovanje poletja združila z delom, saj je koncertirala v Biogradu na moru

Modna mačka. Voditeljica Melani Mekicar se je odpravila naravnost v italijansko modno prestolnico Milano. Koliko vrečk bo prinesla domov, pa ne vemo. 

Hajdi Korošec Jazbinšek je znana potepinka, Korčula pa ima v njenem srcu prav posebno mesto, saj tam oddaja tudi apartma. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta