(FOTO) Natalija Verboten pokazala, zakaj zna "dirndl" nositi bolje od mnogih Nemk in Avstrijk

D.Ži
06.10.2022 13:04

Čas Oktoberfesta je in ena naših najbolj atraktivnih pevk ga je počastila s fotografijo v prav posebni noši.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ko pomislite na Natalijo Verboten, na kaj pomislite najprej? Jasno, da gre za našo priljubljeno pevko, s kupom prijetnih in navihanih glasbenih uspešnic, pomislimo pa tudi na to, da gre za eno naših najbolj čednih estradnic. In svojih čarov se "Prepovedana", kot so ji svoj čas pravili, dobro zaveda, zato domišljijo poslušalcev rada podraži s kakšnim dvoumim besedilom, pa tudi opravo, ki razkrije ravno dovolj, da se temperatura dvigne.

Te dni je Natalijo očitno zagrabila nostalgija in se je lotila brskanja po svojem fotografskem arhivu, v katerem najdemo nešteto atraktivnih fotografij iz različnih obdobij njene kariere, od zelo razpetega začetka do nekoliko bolj sofisticirane sedanjosti. Ker pa je oktober mesec piva, ko tekoče zlato v nekaterih državah v grla teče v potokih, so se ji oči zasvetile ob fotografiji, ki je zelo v oktoberfestovskem vzdušju. Fotografija je nastala med snemanjem spota Mladih korenjakov, Natalija pa na njej nosi tradicionalni "dirndl".

Noša, ki jo poznamo z nemško govorečih območij, ima prav posebno specifiko. Narejena je tako, da izjemno stisne, dvigne in poudari dekolte. In ker daleč naokoli ne najdemo lepšega in slavnejšega od Natalijinega, je seveda nastal posnetek, ob katerem zdaj dežujejo komplimenti. "Oktoberfesta ne bom zamudila," sporoča Natalija, ki bi zagotovo tudi med mnogo bolj prekaljenimi lastnicami dirndlov ukradla večino pozornosti.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta