(FOTO) Natalija Verboten se je po dolgem času pokazala v kopalkah. In na njej smo opazili nekaj novega ...

D.Ži
21.07.2023 09:59

Naša lepa pevka spet dopustuje v mobilni hiški na Pagu, kjer je letos videti še posebej zapeljiva.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Lagali bi, če bi trdili, da Natalije Verboten še nikoli nismo videli v kopalkah. Videli smo jo že neštetokrat, zlasti ob domačem bazenu, kjer je pokazala kak domiseln nov kroj. Je pa res, da je v kopalni opravi nismo videli že kar nekaj časa, a k sreči je sezona dopustov prispela, naša brezčasno čedna pevka pa je svoje spletne sledilce razveselila s tem, da je odvrgla večino tekstila. Če Natalijo iščete v poletnih mesecih, je ni prav težko najti.

Zdaj že vemo, kje je njena priljubljena poletna destinacija. Že pred leti se je z družino zaljubila v kamp Straško na Pagu, od koder vsake toliko objavi kak razposajen, pa tudi zelo zapeljiv utrinek. Prav te dni so se Verboten-Bojićevi vrnili v svojo mobilno hiško, pevka pa je hitro smuknila v kopalke.

Če je v zadnjih letih stavila predvsem na modro-belo kombinacijo, tokrat žari v strastno rdeči. Njene nove kopalke so zadetek v polno. Izbrala je dvodelni komplet, ki njene znamenite obline odlično in varno objame. Pravi, da z družino ustvarja čudovite spomine. Zagotovo bodo takšni tudi spomini drugih kopalcev, ki bodo opazili našo atraktivno zvezdnico.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta