(FOTO) Nekdanja slovenska smučarska zvezdnica postala mamica, otroku je dala ime, ob katerem se nekaterim topi srce

D.Ži
25.09.2023 10:27

Pravljično poroko v Nici sta srečna zakonca zdaj nadgradila še z novo družinsko članico.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Družinska sreča je končno popolna. Ni bila skrivnost, da Maruša Ferk Saioni, naša štirikratna smučarska olimpijka, pričakuje otroka, a prav zelo na veliki zvon novice ni obešala. Sladko pričakovanje se je medtem dopolnilo in z možem Christophom Saionijem sta sporočila, da sta postala ponosna starša ljubki deklici. 

"Najina mala deklica je tukaj," je svojim spletnih sporočila novopečena mamica, ki je razkrila tudi, da sta novi družinski članici, ki se je rodila minuli četrtek, dala ime Romi. 

Športnega duha mali Romi ne bo manjkalo, saj je smučanju zapisan tudi Christoph, ki je nekoč veljal za enega najboljših francoskih smučarjev, Marušine smučarske uspehe pa Slovenci zelo dobro poznamo, saj se je s smučanjem profesionalno ukvarjala do lani. 

Maruša in Christoph sta se 8. avgusta 2020 poročila v pravljični Nici, nekaj utrinkov svoje pravljične poroke na francoski Azurni obali pa sta prav tako delila s svojimi spletnimi sledilci. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta