(FOTO) Neposrečena modna izbira: Lepa zvezdnica si je vso večerjo zakrivala prsi, ki so kukale skozi prosojno obleko

D.Ži
27.07.2023 11:29

Megan Fox obožuje pozornost, med drugim je kar sama na Instagramu pojasnila, kaj se skriva pod njeno drzno modno opravo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška igralka Megan Fox že od mladosti polni naslovnice tabloidov, zadnja leta pa vzbuja pozornost predvsem z lepotnimi operacijami, nenavadnim modnim slogom in ekscentričnim razmerjem, ki ga pelje z Machine Gun Kellyjem.

Profimedia

Tokrat so slavni par opazili z drugim parom, privoščili so si večerjo v restavraciji, kjer je Megan nekoliko prepozno ugotovila, da je očitno vendarle izbrala preveč prosojno obleko. Ko se je sprehodila mimo paparacev, je z rokami komaj zakrila oprsje, ki je kukalo skozi prosojni tekstil. 

Profimedia

Pred večerjo se je Megan fotografirala za svoj Instagram, na fotografijah pa je razvidno, da si je najbolj intimne dele zakrila s prozornimi nalepkami, s katerimi je skrila svoje najbolj intimne dele. Čutila je potrebo to pojasniti tudi v opisu fotografije.

Profimedia

 

''Preden začnete jezno tipkati - to niso moje bradavice, umirite se. So na varnem in popolnoma skrite pod nalepkami, tako da ne skrbite, vsi bomo preživeli še en dan brez razcepa v tem časovnem kontinuumu,'' je zapisala. Oboževalci se v komentarjih sprašujejo, ali igralka s tako lepo kariero takšno modno afnanje res potrebuje.

Profimedia

Megan so nekoč razglasili za najbolj seksi žensko na sveto, zadnja leta se zdi, da pretirava z lepotnimi posegi, ki njeni lepoti zmeraj ne koristijo. Slišati je, da naj bi trpela za dismorfno motnjo, zaradi katere sebe vidi zelo drugače od drugih. 

Profimedia

 

Megan in Machine sta skupaj od leta 2020, pred enim letom je pristala na poroko z njim. Zaradi glasbenika je Megan sprožila tudi ločitveni postopek proti nekdanjemu soprogu Brianu Austinu Greenu, s katerim ima tri otroke. Z novim partnerjem rada natresata čudaške izjave o tem, da drug drugemu ritualno pijeta kri in da sta si v poročna prstana vgradila bodice, zaradi česar ju je nemogoče neboleče sneti.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta