(FOTO) Megan Fox pozirala v povsem mokri prosojni obleki, mnogi se čudijo, kako Instagram takšno objavo sploh dovoli

D.Ži
20.07.2023 10:36

Medtem ko se je sama v gozdni reki prijetno osvežila, pa so njeni spletni sledilci ob ogledu fotografij skoraj zgoreli.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Megan Fox je ena tistih hollyowoodskih zvezdnic, ki rade provocirajo. Videli smo jo že med strastnim poljubljanjem na rdečih preprogah, pa v neštetih provokativnih modnih kreacijah, prava senzacija je tudi njen instagramovski profil, kjer seksapilnih in predrznih objav kar mrgoli. Pestremu naboru delno razgaljenih posnetkov je dodala še enega. Tokrat se je sredi poletne vročine osvežila v vodi, pri tem pa povsem zmočila svojo že tako zelo prosojno obleko.

Pozirala je ob gozdni reki. Mokro blago je razkrilo večino tistega, kar običajno ostane očem skrito. Odzivi dežujejo, nekateri se sprašujejo celo, kako je konservativni Instagram takšno objavo sploh dopustil. No, tistih, ki v videnem uživajo, je seveda krepko več. Megan je res videti kot zelo mokra gozdna vila.

Pred leti so jo razglasili za najbolj seksi žensko na svetu, naziv bi lahko zlahka osvojila tudi letos. Žgečkljivo gozdno fotografijo je všečkalo že več kot tri milijone ljudi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta