(FOTO) Neprepoznavna! Alenka Godec močno spremenila svoj videz, kaj ji sporočajo sledilci?

A.L.
13.10.2024 08:12

Nepričakovana sprememba. Takšni so odzivi ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Alenka Godec bo čez manj kot mesec dni dopolnila 60 let in zdi se, da še nikoli ni bila videti bolje. Ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk, ki jo občinstvo že dolga leta naravnost obožuje, je znana po tem, da se v javnosti vselej pojavi urejena in z velikim nasmeškom na obrazu.

Njeni najbolj zvesti oboževalci, ki ji sledijo tudi na družbenih omrežjih, pa so opazili, da je v zadnjem času videti še bolje kot nekoč. Močno nakodrani lasje in še bolj vitka postava so poskrbeli, da glasbenica, ki se je v zadnjih letih preizkusila tudi v igralskih vodah, naravnost žari. Tudi oboževalci s komplimenti na njen račun ne skoparijo.

Že pred časom je Alenka povedala, da ima nadvse rada sprehode. "Na Rožnik grem rada in moj mož pravi, da imam kar hud tempo. Tudi na predstavah pokurim precej energije. Nisem pa človek za tek ali pretirano intenzivne vadbe. Po porodu, pred desetletji, so se kilogrami začeli nabirati in sem se naposled odločila, da je dovolj. Takrat sem celo delala s trenerjem in sem tudi občutno shujšala, a priznam, da ni bilo lahko. Je bilo pa vredno – počutila sem se odlično. Sem pa po naravi užitkarica, nerada hitim ali se izčrpavam samo zato, da bom nekaj dosegla, ampak raje grem na dolg sprehod in si na poti domov v miru privoščim kavico. Tudi to pride z leti."

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta