(FOTO) Na Hrvaškem te dni počitnikuje atraktivna Kyle Minogue. In nahaja se zelo blizu Slovenije ...

D.Ži
10.08.2022 09:38

Ena najbolj oboževanih pop zvezdnic svoje generacije je pri naših južnih sosedih na obisku prvič. V luksuzni vili se zabava s prijatelji glasbeniki.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Neverjetno, koliko svetovnih zvezdniških imen tudi letos počitnikuje na Hrvaškem. In prestižni seznam slavnih gostov je pravkar dobil eno najbolj žarečih imen. Na počitnice je k našim južnim sosedom prispela največja avstralska glasbena zvezdnica. Da, govorimo o izjemni Kylie Minogue, ki trenutno biva blizu Rovinja. To seveda počne na veliki nogi, saj se je nastanila v megalomanski vili s petimi zvezdicami, kjer ima na voljo kar 700 kvadratnih metrov, piše RTL Danas.

Tudi opazili so jo že. Zelo sproščeno, športno oblečena je med čakanjem na dostavo hrane na kratko zapustila vilo. Tudi po šarmantnem središču Rovinja se je sprehodila in večerjala v restavraciji enega tamkajšnjih hotelov. Z njo so na dopustu dobri prijatelji, glasbeniki, zato je iz vile tu in tam slišati tudi glasbo.

"Vzdušje pri njej je zelo sproščeno," pravijo domačini. Gre za prvi obisk slavne pop zvezdnice na Hrvaškem. Pevka, seks simbol svoje generacije, je znana po uspešnicah, kot so Can't Get You Out Of My Head, The Loco-Motion in Spinning Around. Avstralka je nedavno potrdila, da se bo po 30 letih življenja v Veliki Britaniji vrnila v rodno Avstralijo, da bo bližje družini. K pevki se bo preselil tudi fant Paul Solomons.

Poleg Kylie so letos na Hrvaško prispele številne svetovne zvezde. Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Sacha Baron Cohen, Chris Rock in njegova nova izbranka Lake Bell, pa David in Victoria Beckham in še številni drugi obrazi iz svetovnih tabloidov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta