(FOTO) Njena starost vas bo presenetila: Kdo je lepa Victoria, ki naj bi osvojila srce Leonarda DiCapria?

A.L.
23.12.2022 10:00

Tuji mediji so se že razpisali tudi o tem, da lepa svetlolaska DiCapriu ustreza po letih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Čeprav se je sprva govorilo, da se Leonardo DiCaprio dobiva z manekenko Gigi Hadid, so igralca zdaj opazili s 23-letno igralko Victorio Lamas.

Profimedia

Lamas in DiCaprio sta bila fotografirana med večerjo v klubu Birds Street v Los Angelesu v zahodnem Hollywoodu, po večerji pa sta se skupaj usedla v avto, čeprav sta restavracijo zapustila ločeno. Vir blizu igralcu trdi, da nista v zvezi, ampak se le družita, a ameriški mediji že pišejo o njunem domnevnem razmerju.

Profimedia

Victoria Lamas prihaja iz razmeroma znane družine. Njen oče Lorenzo Lamas je bil igralec, mama Shauna Sand pa je bila prav tako igralka, a tudi Playboyeva zajčica. Victoria do zdaj ni imela opaznejših vlog, igrala je v eni epizodi serije Secret Identity in v več kratkih filmih. Svojo zadnjo vlogo je odigrala leta 2020 v kratkem filmu Two Niner. Poleg igralstva se ukvarja tudi z manekenstvom.

Profimedia

Tuji mediji so se že razpisali tudi o tem, da lepa svetlolaska DiCapriu ustreza po letih. Rojena je bila dve leti po tem, ko je v javnost prišel film Titanik, ki je igralca izstrelil med zvezde. Že dlje časa krožijo govorice, da se zvezdnik dobiva le z dekleti, mlajšimi od 25 let.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta