(FOTO) Stara je zgolj 22 let in videti je spektakularno: Le nekaj ur po razpadu zveze ima DiCaprio že novo punco

D.Ži
02.09.2022 09:16

Ni prav dolgo preboleval. Hollywoodski zvezdnik se očitno še naprej drži nepisanega pravila, da v njegovo posteljo smejo le ženske, mlajše od 25 let. Aktualna ima torej le še tri leta, da ga dokončno osvoji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Maria Beregova, 22-letna Ukrajinka, naj bi bila nova "gospa Dicaprio". Časa ima očitno zgolj še tri leta. 
Profimedia

V medijih je odjeknila novica o razpadu zveze hollywoodskega zvezdnika Leonarda DiCapria in manekenke Camile Morrone, le nekaj ur po objavi so igralca že opazili z drugim dekletom.

Poslovilni sprehod. Na plaži v Malibuju smo Leonarda in Camilo zadnjič videli skupaj.
Profimedia

Dvojico so opazili, ko sta zapuščala nočni klub v St. Tropezu, govorice o novi ljubezni so se seveda v hipu sprožile in razjezile tiste, ki so verjeli, da je Leo s Camilo končno našel ljubezen svojega življenja.

Profimedia

Novo dekle, ki je oskarjevcu očitno ukradlo srce, naj bi bila 22-letna ukrajinska manekenka Maria Beregova. Lepotica trenutno živi v Londonu, potem ko se je ločila od moža Masouda Abdelhafida. Masoud je lastnik velike modne verige v Monaku in je vnuk ministra za zunanje zadeve in bivši zvesti Gadafijev služabnik. Lokalni prebivalci mu zaradi široke razgledanosti pravijo "hodeča enciklopedija", kako je našel Beregovo in kako dolgo je trajal njun zakon, ni znano.

Profimedia

Beregova je odraščala v Švici, kjer je obiskovala zasebne šole, v Londonu pa študira farmacijo, da bi prevzela družinsko podjetje.

Maria Beregova naj bi bila nova DiCaprieva izbranka. Dvojica informacije še ni potrdila. 
Profimedia

Maria se je pridružila klubu rosno mladih ljubimk Leonarda DiCapria. Ni ostalo neopaženo, da so bila vsa igralčeva dekleta do zdaj mlajša od 25 let, in ko so dopolnila 25 let, je razmerje z njimi prekinil.

Profimedia

Zadnja je 25 let dopolnila Camila Morrone, ki je bila z Leom v razmerju pet let, mnoge je novica o razhodu razžalostila, saj je javnost upala, da bo prav Camila tista, s katero se bo ustalil.

Profimedia

Leta 2018 je neimenovan vir za People povedal, da je njuno razmerje postalo resno, saj naj bi bila zelo zaljubljena, pogovarjala naj bi se tudi o zaroki. Dodal je še, da Leo še nikoli ni imel kakšne ženske tako zelo rad, s Camilo naj bi celo razmišljal o naraščaju.

Eno njunih zadnjih skupnih javnih pojavljanj je bil izlet na plažo v Malibuju 3. julija. Zdaj se je tudi Camila pridružila vse daljšemu seznamu Leovih bivših deklet, ki so zanj očitno postala prestara. 25 let je praznovala 16. junija, kar je zanj očitno bilo preveč.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta