(FOTO) Noč modnih razočaranj: Teh 10 zvezdnic je na zlatih globusih z oblekami najbolj brcnilo v temo

D.Ži
11.01.2023 10:38

Nekatere so na sivi preprogi prestižne podelitve filmskih nagrad blestele, druge pa bi modni kritiki najraje nagnali kar domov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Heidi Klum je z izbiro povsem brcnila v temo.
epa

Sezona podeljevanja nagrad je stekla. Na Beverly Hillsu so izpeljali 80. podelitev zlatih globusov. In medtem ko filmski kritiki razpravljajo o tem, ali so nagrade hollywoodskega združenja novinarjev šle v prave roke, ljubitelji mode tradicionalno analizirajo oprave, ki smo jih imeli priložnost videti.

Po sivi preprogi so se sprehodili številni zvezdniki in filmski ustvarjalci, medtem ko so eni navdušili s svojimi opravami, je drugim gladko spodletelo.

Heidi Klum
epa

Na vrhu lestvice najslabše oblečenih dam na podelitvi kraljuje Heidi Klum. Slavna 49-letna nemška manekenka je za to priložnost izbrala mejno okusno obleko minikroja znamke Germanier. Kombinacija srebrnih bleščic, lila perja in prozornih detajlov se po prvih komentarjih modnih poznavalcev ni izkazala za uspešno. S to oceno se strinjajo tudi komentatorji na družbenih omrežjih. "Heidi je lepa ženska, vendar je obleka bolj primerna za zabavo v Las Vegasu," je zaključila ena od uporabnic Instagrama.

Quinta Brunson
epa

Na lestvici najslabše oblečenih dam je tudi Quinta Brunson, a to je zagotovo ne prizadene prav zelo, saj je domov odnesla nagrado za najboljšo igralko v komediji ali muzikalu za Abbott Elementary, najboljšo televizijsko serijo. Glede na to, da je Quinta avtorica projekta, je bila to zanjo res velika noč, polna sreče, ki je kritike njene obleke Christiana Siriana zagotovo ne bodo skalile.

Pa ostale modne poraženke? Ana Gateyer je dajala vtis, da ji je spodletelo pri izbiri maturantske obleke. 

Ana Gasteyer
epa

Britt Lower je s pink krinolino spominjala na žensko, ki je obtičala v orjaškem jagodnem pudingu.

Britt Lower
epa

Megan Stalter bi lahko mirne duše izbrala opravo, ki bi bolj laskala njenim čarom. Črna obleka z dvema razporkoma je bila videti tako zelo ceneno. 

Megan Stalter
epa

Lindsey Collins bi lahko kadarkoli odšla na birmo ali sveto obhajilo. 

Lindsey Collins
epa

Amelia Dimoldenberg v najbolj zagatni obleki večera. Je kadarkoli našla pot iz nje?

Amelia Dimoldenberg 
epa

Domee Shi bi se lahko v svoji kreaciji odpravila tudi na rekreativni tek ali po nakupih, vsekakor pa ne na gala dogodek.

Domee Shi
epa

Liza Colón-Zayas, elegantno ogrnjena v babičino poročno posteljnino.

Liza Colon-Zayas
epa

Naz Perez je dokazala, da je tudi rdeča lahko dolgočasna, neizvirna in nekako pomečkana.

Naz Perez
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta