(FOTO) Vsi govorijo o obleki razvpite aristokratinje, znana je po tem, da se je v troje ljubila z zelo znanim parom

D.Ži
16.12.2022 09:31

Le nekaj centimetrov blaga, pa takšna drama. Lady Hervey dvigne oblak prahu, kjerkoli se pojavi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Britanska aristokratinja lady Victoria Hervey (45) je odgovorila na trditve Maure Higgins, da ji je oblikovalec Scott Henshall pokvaril večer na podelitvi britanskih modnih nagrad.

Profimedia

Zvezdnica resničnostnega šova Love Island Maura (32) je trdila, da na dogodek ni šla, ker ji je Henshall (47) prinesel neprimerno obleko in napačne čevlje. Nato jo je tri ure pustil čakati v hotelski sobi.

Profimedia

Toda 45-letna Victoria, ki jo je tisti večer prav tako oblekel oblikovalec, je za MailOnline povedala: "Kar pravi Maura, sploh ni res. Scott je ni ignoriral."

Profimedia

"Maura je imela svojo lepotno ekipo v sobi in slišala sem, da ji je obleka všeč, toda Scottov piarovec, ki je bil zadolžen za nakup njenih čevljev, ji je prinesel čevlje, ki ji niso bili všeč," je dodala Victoria.

Profimedia

"Je profesionalec in na žalost je njegova šibka točka ekipa za odnose z javnostmi. Maura je želela v sobo pripeljati svojo ekipo za ličenje in pričeske," je pojasnila.

Profimedia

Victoria je za to priložnost izbrala kratko črno žametno obleko z razporki ob strani, a tudi z globokim izrezom in razgaljenimi rameni, ki so poudarila njeno lepo in vitko postavo.

Lady Victoria je javnosti poznana po razvpitem intimnem trojčku, pa tudi po slogu oblačenja, ki buri domišljijo opazovalcev vsakič, ko se kje pojavi.

Profimedia

Pikantni trojček je vključeval nekdanjo spajsico Mel B in njenega takratnega moža Stephena Belafonteja. Lady Victoria si je namreč privoščila nič kaj aristokratsko vedenje - seks v troje s slavno pevko in njenim nasilnim bivšim možem, razposajena trojica je vse skupaj celo posnela.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta