(FOTO) Dekolte za zgodovino: Ronaldova zaročenka osupnila z obleko, iz katere so njeni čari kar prekipevali

D.Ži
18.11.2022 10:22

Georgina Rodriguez je na podelitvi nagrad latino izvajalcem z drzno modno opravo zasenčila večino ostalih gostov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Partnerka nogometaša Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez je bila ena izmed mnogih slavnih lepotic, ki so blestele na rdeči preprogi slovesnosti Latin Recording Academy Person of the Year v Las Vegasu. Gre za prestižno podelitev nagrad južnoameriškim glasbenim izvajalcem.

Profimedia

Poglede je kradla v ledeno modri obleki s korzetom v obliki srca in globokim razporkom na spodnjem delu. Poleg tega, da je pokazala svoje dolge zagorele noge, nihče ni mogel umakniti pogleda z njenega prekipevajočega oprsja.

Profimedia

Dolga elegantna obleka je vključevala veliko bleščečih detajlov v modri barvi, lepa Argentinka pa je svoj stajling še dodatno zaokrožila z lasmi, spetimi v nizko figo, in srebrno lesketajočimi se sandali z visoko peto.

Profimedia

Viseči uhani in preostali srebrni nakit ter jesenski odtenki okoli oči so dodatno popestrili celoten videz.

Profimedia

Ronaldo in Georgina sta aprila letos postala starša punčke Belle Esmeralde, pripetila pa se jima je tudi tragedija. Par bi moral dobiti dvojčka, a je sin med porodom umrl, Georgina je o strašni izgubi spregovorila v novi sezoni svojega priljubljenega resničnostnega šova "I am Georgina".

Profimedia

"Življenje mi je v tako kratkem času prineslo toliko vsega. Letos sem v trenutku doživela najboljši in najslabši trenutek v življenju. Velik kos srca se mi je odlomil in spraševala sem se, kako naprej," je dejala. In dodala: "Odgovor se je skrival bližje, kot sem mislila. Pogledala sem v oči svojih otrok in tam videla edini način, da grem naprej."

Profimedia

Ronaldo in Georgina imata poleg najmlajše Belle Esmeralde še štiriletno Alano Martino, ki je Ronaldov prvi biološki otrok, ter 12-letnega Cristiana Juniorja in petletna dvojčka Evo in Matea, ki ju je rodila nadomestna mati. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta