(FOTO) Noro romantično! Luka Dončić in Anamaria Goltes sta se zaročila na pravljično lepi lokaciji v Sloveniji

D.Ži
08.07.2023 07:35

Naš košarkarski superzvezdnik in čedna manekenka sta v zvezi že 11 let, za zaroko pa sta izbrala prav poseben datum.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Toliko porok in zarok se je letos že zvrstilo, da komaj sledimo, a ena najbolj romantičnih se je zgodila na prav posebej srečen datum z dvema sedmicama. 

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić in  Anamaria Goltes sta se zaročila. On je tisti, ki je zasnubil, datuma pa ni izbral po naključju, saj gre za dan, ko praznujeta 11. obletnico zveze. Veselo novico sta delila s svojimi spletnimi sledilci na Instagramu. Ne, ni se zgodilo v ZDA, kjer parček večino leta zaradi njegove košarkarske kariere živi, temveč na eni najbolj znamenitih in lepih lokacij v Slovenij -  na Bledu. Čestitke dežujejo, med drugim so Luki in Anamarii čestitali v klubu Dallas Mavericks, oglasil se je tudi ameriški NBA zvezdnik Lebron James.  

Njegovi zvesti privrženci in zasledovalci so takoj opazili simboliko, saj je košarkar z dresom 77 na hrbtu za dan zaroke izbral 7. julij.

Gre za ljubezen iz šolskih dni, saj sta se spoznala, ko je bilo njemu le 12 let, ona pa je eno leto starejša. Ker je liga NBA trenutno sredi poletnega premora, se je zaljubljena dvojica za nekaj časa vrnila domov, zagotovo načrtujeta tudi tradicionalni dopust na hrvaški obali. Opazili so ju že na Krku in Cresu. 

Ljubljančan bo konec prihodnjega meseca nastopil na svetovnem prvenstvu, ki bo med 25. avgustom in 10. septembrom na Japonskem, Indoneziji in Filipinih.

Slovenijo, ki je na evropskem prvenstvu 2017 osvojila odličje zlatega leska, se bo v skupinskem delu pomerila z Gruzijo, Venezuelo in Zelenortskimi otoki. Slovenska izbrana vrsta bo prvi del igrala v Okinavi na Japonskem.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta