(FOTO) Potrebujete denar? Si želite delati v elitnih krogih? Dončićeva punca ima službo za vas

09.09.2021 13:26
Ambiciozna Anamaria Goltes očitno gradi samostojno kariero in računa na vašo pomoč.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Iščete zaposlitev, ki bi vam omogočala preboj med svetovno elito in vam hkrati ponujala veliko prostora za izražanje lastne ustvarjalnosti? Ne, zavod za zaposlovanje tokrat ni pravi naslov, se pa lahko oglasite punci našega košarkarskega superzvezdnika Luke Dončića. Da, čedna Anamaria Goltes ponuja službo kar dvema. Dolgo se ni oglasila na družbenih omrežjih, zdaj ko se je olimpijska evforija polegla, pa je presenetila z objavo. Promotorka rekreacije in občasna modelka je namreč sporočila, da širi svojo ekipo.  

Profimedia

"Uživala sem v poletju z družino in prijatelji, stran od družbenih omrežij, saj sem se tako sprostila in nabrala nove energije. V tem času se je zgodilo kar nekaj navdihujočih stvari, delala pa sem tudi na številnih projektih, za katere upam, da jih bom kmalu lahko delila z vami," Dončićeva boljša polovica sporoča na Instagramu. Razpisuje dve delovni mesti. Išče namreč ustvarjalca vsebin in kreativnega direktorja.

Ne veselite se prehitro. Naj vas spomnimo, da Anamaria živi v ZDA. Sicer pravi, da sprejema prijave tudi od drugod, a najbrž bi selitev v ZDA potem bila odvisna od vaše iznajdljivosti. 

Igor Papič, rektor Univerze v Ljubljani. 
Boris Vugrinec
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta