Velika hrvaška zvezdnica doživela hudo prometno nesrečo: "Mama je krvavela po obrazu"

D.Ži
15.06.2023 10:05

Tudi pri nas zelo priljubljena Danijela Martinović se v svoji knjižni biografiji med drugim spominja zelo dramatičnih dogodkov iz svoje mladosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Danijela pravi, da v knjigi razkriva svoj pravi jaz, ki je drugačen od podobe, ki so jo o njej ustvarili mediji. 
Profimedia

Knjižne biografije so trenutno v modi. Svojo je spisala tudi Danijela Martinović, ena najbolj znanih hrvaških pevk, ki ima že desetletja pri nas veliko oboževalcev, svojo državo je leta 1998 zastopala tudi na Pesmi Evrovizije. 51-letnica te dni predstavlja knjigo Tuširanje duše, v kateri je razkrila nekaj svojih najbolj osebnih zgodb, spomnila se je tudi izjemno travmatičnega dogodka iz mladosti, ki jo je zaznamoval vse do danes. Doživela je prometno nesrečo, ki bi se skoraj končala tragično. 

"Vrglo me je iz avta, le mene. Mama z nogami udarja ob steklo, da bi se rešila iz avta. Sliši, da se nekaj razlije in zakriči: 'Vnelo se bo, bencin se izliva.' A bila je rakija. Padla sem točno med dva velika kamna. Mama mi je kasneje povedala, da če bi padla malo bolj levo ali desno, bi umrla na licu mesta. A nisem," v knjigi doživeto po poročanju portala 24Sata pripoveduje Danijela. "Tečem na cesto, maham z rokami, ustavljam avtomobile: 'Na pomoč, na pomoč'. Več avtomobilov odpelje mimo. Spomnim se teh luči. Po meni sneži. Končno se en avto ustavi, mož in žena stečeta ven in rešita mojo družino iz prevrnjenega avtomobila. Vsi smo v redu, le mama je krvava po obrazu," je nadaljevala.

Razkrije tudi zanimiv podatek. Ženska, ki jim je pomagala, je bila pripravljena Danijelo posvojiti, če starša nesreče ne bi preživela, saj sama ni mogla imeti otrok. Kot kaže, se obeta knjižna uspešnica.  

Knjigo je predstavila v Zagrebu, v njej pa, kot pravi, razkriva svoj pravi jaz. Predstavitve sta se udeležila tudi njena mama Ivka in novi partner Josip Plavić

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta