(FOTO) Severina se je na Maldivih pokazala v vročih kopalkah, oboževalka pa je zavpila: "Joj, zdaj grem telovadit!"

D.Ži
23.02.2023 11:36

Ena najbolj priljubljenih hrvaških pevk te dni počiva na peščenih plažah, a se je tam spomnila tudi na Let 3.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hrvaška pevska zvezdnica Severina te dni počiva in uživa na svojih najljubših Maldivih, v družbi sina Aleksandra in menedžerja Tomice Petrovića. Tudi svojim oboževalcem je privoščila nekaj utrinkov, ki jim bodo zagotovo ostali v lepem spominu.

50-letna pevka je objavila več fotografij, na katerih pozira v bikiniju. Tudi njen bujni dekolte je prišel zelo lepo do izraza, z ličili se prav veliko ni ukvarjala, saj je pokazala lep naraven videz. 

"Maldivnoooo," je ob objavi zapisala Severina.

"Še vedno se dobro držiš, Severina", "Fatamorgana", "Joj, zdaj grem telovadit", "Mamacita", "Čudovito", "Brezčasna boginja", "Vedno si zelo lepa, lepa kot vrtnica", "Ti si mačka nad mačkami", "Zaslužen počitek naše dive" je le nekaj komentarjev, ki jih je prejela od oboževalcev.

Severina je na Maldivih praznovala sinov rojstni dan, prav tako rojstni dan svojega menedžerja Tomice, delček slavnostnega vzdušja pa je delila tudi na družbenih omrežjih. Na dopustu ni pozabila niti na Let 3, ki jim je svojo podporo izkazala tako, da je v pesek zapisala naslov njihove pesmi Mama ŠČ!, s katero bo skupina Hrvaško maja zastopala na Evroviziji.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta