Jelena Rozga pretresla oboževalce s priznanjem: Imam težave s srcem, ščitnice nimam več

D.Ži
20.12.2021 09:50

Ena največjih hrvaških glasbenih zvezdnic se uči, kako bolj paziti nase.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hrvaška glasbena zvezdnica Jelena Rozga je prekinila dolgotrajni medijski molk in se v prvem intervjuju po izidu pesmi Ti i ja pogovarjala o ljubezni, karieri in zdravju. Razkrila je, da se je med pandemijo končno naučila reči ne in da jo je k temu prisililo zdravstveno stanje. Odkrila je, da ima težave s ščitnico.

''Nisem več pod velikim stresom. Ne bom hitela, sploh ko gre za delo. Bolj skrbim za svoje zdravje, bolj cenim svoj prosti čas, znam reči ne. Tudi tega sem se naučila. Morala sem zaradi svojega zdravja, saj imam težave s srcem in ščitnico. Tega ne skrivam več. Nimam več ščitnice in rekla sem: dovolj, dajmo še malo uživati," je za RTL povedala Rozga.

Dodala je tudi, da spi bolj mirno, odkar je manijak, ki jo je zalezoval, prejel sodno kazen. "Še dolgo se bom ozirala in gledala za hrbet, tako podnevi kot zvečer med sprehodom s psičkom. Ni vseeno, če živiš sam," priznava. V novem letu si želi le zdravja. ''Samo zdravje. Zdravje je na prvem mestu in vedno bolj ga cenim, še posebej zdaj, ko imam te težave. Torej – samo zdravje, vse ostalo bo prišlo," je zaključila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta