(FOTO) Odvisnost je naredila svoje: Simpatičnega dečka iz Terminatorja je življenje zdelalo do neprepoznavnosti

D.Ži
13.10.2022 12:24

Edward Furlong je svet osvojil v zelo mladih letih, ko je zablestel v Terminatorju. Njegovi slavni časi se danes zdijo svetlobna leta stran.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Marsikdo Edwarda Furlonga na zadnjih fotografijah ne bo prepoznal. Ni v prav dobri formi, saj se je življenje 45-letnika medtem precej obrnilo na glavo.

Profimedia

Furlong je zaslovel z vlogo v filmu 'Terminator' z Arnoldom Schwarzeneggerjem, vendar ga je slava po filmu odpeljala v slabo smer. Pri komaj 15 letih je spoznal svojo punco, učiteljico igre Jacqueline Domac, ki je bila od njega starejša 14 let. Čez čas je postala njegova menedžerka, zaradi nje se je sprl z družino in končali so na sodišču.

Profimedia

Edward je Jacqueline zasnubil, a ji delo menedžerke ni šlo ravno najbolje in sta se razšla, ona pa ga je kasneje tožila, ker ji ni dal denarja, ki ga je zaslužila, ko sta bila skupaj. Pozneje je trdila tudi, da jo je fizično nadlegoval, sam pa se je predajal mamilom in alkoholu, ki sta ga počasi začela uničevati.

Profimedia

Po Jacqueline je tolažbo našel v Rachel Bell, s katero sta leta 2006 stopila pred oltar. Tri leta kasneje je ona vložila zahtevo za ločitev, ker se ni mogla več spopadati z njegovo odvisnostjo. Skupaj sta spočela sina Ethana, s katerim se je videval, dokler se Rachel ni odločila, da bi ga testirala na mamila. Od takrat je sina lahko videl le pod nadzorom, saj so v njegovi krvi našli sledi mamil.

Profimedia

Njegova kariera se je leta 1997 znova vzpela po zaslugi filma "American History X", v katerem je zaigral z Edwardom Nortonom, vloga težavnega mladeniča mu je prinesla več nominacij za filmske nagrade.

Profimedia

Uspešen je bil tudi v filmu "Detroit Rock City", v katerem je zaigral ob Natashi Lyonne, s katero naj bi bil v razmerju in ki jo občinstvo pozna iz serije "Orange Is The New Black".

Vendar se je potem spet vse ustavilo in zaradi zasvojenosti ni dobil niti vloge v novih nadaljevanjih Terminatorja. Pred sodiščem je priznal, da je doživel popoln bankrot, končal pa v zaporu.

Profimedia

Mnogi kolegi, s katerimi je delal, se strinjajo, da ima igralec velik talent. Pred tremi leti pa je sodeloval pri filmu "Terminator: Dark Fate". Njegov angažma je trajal le en dan, kritiki pa so imeli o filmu zelo deljena mnenja.

Profimedia

Škandali in težave z opiati, s katerimi se sooča že od 90-ih letih, so naredili svoje in pustili sledi na igralčevem telesu in obrazu. Dolgo se ni pojavljal v javnosti in se umaknil daleč od glamuroznega Hollywooda, ko pa se pojavi pred kamerami, gledalce običajno zelo pretrese njegova utrujena, mejno celo zanemarjena podoba.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta