(FOTO) Nespretna izbira: Rihanna je obleklo tako zelo prosojno obleko, da je morala z rokami zakriti najnujnejše

D.Ži
05.10.2022 11:11

Slavna zvezdnica z Barbadosa se je za slavje svojega dragega zelo uredila, a je imela z ohranjanjem diskretnosti polne roke dela.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pevka Rihanna je maja povila prvega otroka s partnerjem A$AP Rockyjem, zdaj pa je dobila nov razlog za veselje.

Glasbenik je namreč praznoval 34. rojstni dan, ona pa mu je ob tej priložnosti pripravila razkošno presenečenje.

Nosila je glamurozno črno obleko, ki je bila zelo prosojna, tako da je v ospredje prišla njena čudovito napeta zadnja plat, pred fotografi pa je svoje oprsje zakrila z rokami, saj ni nosila nedrčka.

Profimedia

Veliko pozornosti je pritegnil tudi Rihannin nagajiv razporek, ki je poudaril njene zapeljive noge.

Reper je nosil elegantno črno črtasto obleko, pod katero sta se videli bela srajca in črna kravata, na nogah pa črne lakaste čevlje.

Profimedia

Pevka je za svojega dragega naročila pompozno torto, pa tudi šopek pisanih balonov, ki jih je osebje večer pred slavjem dostavilo v restavracijo.

Pevka sicer še vedno ni razkrila otrokovega imena. Dolgo je skrivala tudi nosečnost, od poroda pa se je le nekajkrat pojavila v javnosti s svojim partnerjem.

Profimedia

Med nosečnostjo je zvezdnica pridobila nekaj kilogramov, ki ji po mnenju oboževalcev čudovito pristojijo.

Kljub številnim zgodbam, ki zadnjih nekaj mesecev spremljajo slavni par, Rihanna in Rocky na družbenih omrežjih nista javno objavila ničesar, kar bi potrjevalo domnevne težave v njuni zvezi.

Profimedia

Rockyja so namreč na Twitterju označili za nezvestega, saj naj bi Rihanno varal z njeno sodelavko. Noseča Rihanna naj bi ju zalotila. Luis Positano, ki je novico objavil na svojem Twitter profilu, je kasneje namigovanja zanikal in se javno opravičil.

Profimedia

Nekaj ​​dni kasneje je bil Rocky obtožen, da je pred nekaj meseci s strelnim orožjem ustrelil moškega, a so ga na prostost izpustili po plačilu varščine.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta