(FOTO) Severina zaradi nenavadne oprave dobila novi naziv: Najbolj modna ženska na Balkanu!

D.Ži
04.10.2022 09:57

Le redko jo vidimo tako zelo zapeto, a oboževalcem je pevka tudi z manj razgaljene kože zelo všeč.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Hrvaška glasbena zvezdnica Severina je na svojem Instagram profilu objavila serijo fotografij z razstave, ki jo je obiskala, vsi pa so se osredotočili na njeno precej nepričakovano opravo, ki je bila zelo drugačna od pevkinih običajnih. Tako zelo zakrite je nismo videli že dolgo.

Oblekla je belo bluzo z okroglim izrezom in nabranimi rokavi. Trendovsko jo je zatlačila v olivno zeleno krilo nenavadnega materiala z globokim razporkom, ki je lepo poudaril njene zapeljive noge. Nenavadno oblikovan telovnik v treh barvah je pritegnil številne poglede, kot modni dodatek pa je nosila svetlo modro torbico.

Lase je tokrat imela spuščene in ravne, na ustnice je nanesla bež šminko, okoli oči pa senčila jesenskih odtenkov.

Prva se je v komentarjih oglasila oblikovalka Matija Vujica, ki je pevkino opravo ocenila zelo pozitivno: "O ja," je napisala in dodala emotikon smeška z zaljubljenimi očmi.

Tudi v regiji zelo popularna pevka Ana Bekuta je bila navdušena: "Kakšen stajling." Oglasila se je celo organizatorka Gianna Apostolski, ki je dodala: "Lady." Primaknila je emotikon gorečega ognja.

Sodeč po komentarjih oboževalcev je zvezdnica z opravo zadela v polno: "Mislim, da si čisto jesensko šik", "Najbolj modna ženska na Balkanu", "Zelo elegantna", "Čudovita si", "Prava lepotica", "Tvoja garderoba je top".

Te dni je Severina na Instagramu objavila video s producentom Filipom Miletićem, za katerega se je nekaj časa govorilo, da je njen fant, in razkrila, da pripravljata nov album.

"Končno", "Srečno", "Komaj čakamo", "Kakšna boginja si", "Čakamo hit", "Gremo" so navdušeni oboževalci, ki so se razveselili novice.

To poletje je razkrila podrobnosti o svojem prihajajočem albumu.

"Kar lahko rečem o novem albumu, je, da bomo dejansko izdali dva albuma v razmaku treh mesecev, kot A in B stran. Vsaka pesem na albumu je dragocena in premišljena, drugačna in, lahko bi rekli, moderna in zato smo se odločili, da ne bomo takoj izdali 12 pesmi, kot bi stregli zeljno solato. Obe strani, torej oba dela albuma, sta produkcijsko kompaktna. Najprej pride glavna jed kot A stran, nato pa sladica, B stran," je za Novi list povedala Severina in razkrila, da bi se album imenoval "Oprosti, oprosti".

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta