(FOTO) Poglejte, kako je videti notranjost mega ladje, na kateri v Katarju živijo družine angleških nogometašev

D.Ži
24.11.2022 10:11

Plavajoča palača. Člani angleške reprezentance so v Dohi svoje najbližje namestili na plovilu, katerega vrednost ocenjujejo na milijardo evrov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Angleški nogometaši so svoje družine med bivanjem v Katarju vkrcali na luksuzno ladjo MSC World Europa, ki je zasidrana v Dohi. Milijardo funtov vredno luksuzno plovilo imenujejo tudi plavajoča palača, za kakšno razkošje gre na 21 palubah, pa razkrivajo posnetki notranjosti.

Profimedia

Najbolj luksuzna kabina na veličastni križarki je apartma MSC Yacht Club Owner's Suite, ki ima tudi velik balkon, panoramska okna od stropa do tal, ločeno jedilnico in dnevni prostor ter zasebno masažno kad.

Profimedia

Poleg superluksuznih kabin je na voljo kar 33 restavracij in barov, od sredozemskih ribjih restavracij, azijskega žara in suši barov do ameriških steakhouseov in restavracij z južnoameriško ulično hrano.

Hrano v restavracijah strežejo 24 ur na dan, tako kot na eni od treh bifejskih miz.

Profimedia

Poleg barov, restavracij in luksuznih kabin si lahko gostje čas krajšajo tudi v ekskluzivnem predelu Yacht Cluba, znanem kot "ladja v ladji". Yacht Club sestavlja 152 apartmajev, zasebna terasa za sončenje na dveh palubah, bazen in restavracija, stopnišče je okrašeno s tisoči kristalov Swarovski.

Profimedia

Za potrebe gostov je strežaj na voljo 24 ur na dan. Pa tudi spa, šest bazenov, 14 masažnih bazenov s pogledom na morje, diskoteka z rolerji, pa tudi številne dizajnerske trgovine.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
A general view shows a bedroom onboard the MSC World Europa cruise ship in Doha on November 13, 2022, ahead of the Qatar 2022 World Cup football tournament.,Image: 737221707, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta