(FOTO) Ljudje so nad zapackanimi kopalkami navdušeni: Tako je videti Severina, kadar je prekrita z blatom

D.Ži
22.11.2022 11:16

Hrvaška superzvezdnica te dni raziskuje skrivnosti Bližnjega vzhoda, obiskala je tudi najnižje ležečo točko na zemeljskem površju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Hrvaška pevska zvezdnica Severina Vučković trenutno uživa na počitnicah v Jordaniji, od koder nenehno objavlja utrinke na svojem Instagram profilu.

Tokrat se je pohvalila, da je obiskala Mrtvo morje, kjer je preizkusila največjo tamkajšnjo atrakcijo - zdravilno, mineralov polno blato, ki ima bojda številne lepotilne učinke. 

"Zdaj lahko z gotovostjo zatrdim, da sem bila 380 metrov pod morsko gladino," je pripisala fotografijam, na katerih je pozirala v miniaturnih kopalkah. Kot se za obisk uradno najnižje točke na zemeljski površini spodobi, je na svojo kožo nanesla nekaj mrtvomorskega blata, s katerim je zapackala tudi kopalke. 

"Senzacionalno," je med prvimi komentirala oblikovalka Matija Vuica. "Najboljša si", "Polepšala si mi dan", "Uau, Severina, veš, da te ljubim" ji s številnimi srčki in emotikoni sporočajo navdušeni oboževalci.

Pred tem se je Severina javila tudi z vožnje po puščavi, kjer je nekaterim v oči padel njen postavni šofer.

Kdo ji dela družbo na potovanju, ni znano, počitek pa si je po nizu uspešnih koncertov vsekakor zaslužila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta