Slabe novice iz Hollywooda: Bruce Willis naj bi se boril z demenco, spomin ga vse bolj zapušča

D.Ži
18.03.2022 10:37

Eden najbolj priljubljenih akcijskih junakov zadnje čase snema na kupe filmov, ki jih nihče ne gleda. Tako se poskuša ohraniti v formi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Ameriški igralec Bruce Willis se bo pojavil v kar 11 filmih, ki bodo izšli tekom letošnjega leta. Slišati je, da se je 66-letnik v delo tako zelo zakopal, ker verjame, da intenzivna umska obremenitev pomaga preprečevati simptome bolezni, ki bi njegovo izjemno kariero lahko predčasno zaključila.

Reuters

Odkar je začel sprejemati vloge v nizkoproračunskih filmih, so začele krožiti govorice, da ima eden najbolj priljubljenih akcijskih junakov demenco. O nenavadnem razvoju njegove kariere so se pošalili na priljubljenem YouTube kanalu Half in the Bag.

Reuters

"Bruce Willis posname ducat filmov na leto in še nikoli niste slišali za nobenega od njih. Odločili smo se, da se spopademo s tem čudnim pojavom in poskušamo ugotoviti, kaj se dogaja," so zapisali v opisu videa z naslovom "The Bruce Willis Fake Movie Factory."

Reuters

"Nekje sem prebral, da ima Bruce Willis demenco, zato se ne zaveda popolnoma vsega, kar se dogaja okoli njega," je eden od komentarjev pod videom, na katerega se je odločil odzvati režiser Matt Eskandari, ki je sodeloval z Bruceom.

"Ja, res je, režiral sem štiri filme, v katerih je igral, in to vem iz prve roke. Žalostno je videti, da ti takšna legenda razpada pred očmi. To sem videl, ko sem delal z njim zadnjih nekaj let," je zapisal Eskandari.

Reuters

Enemu od uporabnikov, ki je kritiziral nove Willisove filme, je Eskandari še enkrat jasno potrdil: "Da, ima demenco."

O Bruceovi demenci je prva pisala revija OK! januarja 2021, ko so sporočili, da se igralec spopada z izgubo spomina in zato več časa preživi z družino, menda pa ga močno podpira tudi bivša žena Demi Moore. Povod za članek je bil njegov prihod na družabni dogodek brez maske, zaradi česar je bil deležen kritik, v svoj zagovor pa je dejal, da je preprosto pozabil, da jo mora nositi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta