(FOTO) Prvič po novici, da se bori z afazijo, se je v javnosti pokazal Bruce Willis. Deloval je zmedeno

D.Ži
18.05.2022 09:30

Eden največjih hollywoodskih zvezdnikov se že nekaj časa bori z boleznijo, ki je predčasno zaključila njegovo izjemno igralsko kariero.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Brucea Willisa so opazili v restavraciji v kalifornijskem Brentwoodu. Dolgo ga ni bilo na spregled. Zvezdnik je s prijateljem kosil na terasi, fotografom pa se ni preveč posvečal. Prvič so ga posneli v javnosti, potem ko je njegova družina sporočila, da se bo iz zdravstvenih razlogov upokojil. Igralec namreč trpi za afazijo, zdravstvenim stanjem, ki vpliva na njegove kognitivne sposobnosti.

Profimedia

"Njegovim oboževalcem bi radi povedali, da ima naš ljubljeni Bruce zdravstvene težave, pred kratkim so mu diagnosticirali afazijo. Posledično se odmika od kariere, ki mu je toliko pomenila," so njegovi bližnji povedali pred šestimi tedni.

Profimedia

"To je res zahteven čas za našo družino in hvaležni smo za vašo ljubezen, sočutje in podporo," so dejali. Isto objavo je delila tudi njegova bivša žena Demi Moore

Govorice, da z igralcem ni vse v redu, so začele krožiti, ko je 66-letni Willis začel sprejemati vloge v nizkoproračunskih filmih. V oddaji YouTube Half in the Bag so se temu posebej posvetili. "Bruce Willis posname ducat filmov na leto in še nikoli niste slišali za nobenega od njih. Ukvarjali se bomo s tem čudnim pojavom in poskušali ugotoviti, kaj se dogaja," so zapisali v opisu oddaje.

Profimedia

"Nekje sem prebral, da ima Bruce Willis demenco in se sploh ne zaveda, kaj se dogaja okoli njega," je eden od uporabnikov zapisal v komentarju na YouTubu, na katerega je Matt Eskandri, režiser, odgovoren za več Willisovih filmov, odgovoril: "Da, res je, z njim sem posnel štiri filme, tako da že nekaj let to vem iz prve roke."

Profimedia

Lani se je Willis soočil s kritikami, ker so ga na enem dogodku videli brez  zaščitne maske. Kasneje se je opravičeval, da je šlo za napačno odločitev, bolj obveščeni pa so trdili, da je na masko zaradi demence preprosto pozabil. Afazija je bolezen, ki močno prizadene tudi govor.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta