(FOTO) Potem ko so ga obtožili družinskega nasilja, je izginil: Mrtvega našli 27-letnega zvezdnika priljubljene serije

D.Ži
08.04.2024 11:11

Potem ko je na njegovem posestvu ženska kričala in klicala na pomoč, so za njim izdali celo tiralico. Končalo se je s smrtjo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Komaj 27-letni igralec Cole Brings Plenty je mrtev. Našli so ga dva dni po tem, ko je bil obtožen družinskega nasilja. Zvezdnika, ki je zablestel v seriji 1923, spin-off priljubljene vesternske serije Yellowstone, niso videli v javnosti, odkar so na posestvo, kjer je ženska kričala na pomoč, poklicali policijo. Za njim je bila nato izdana celo tiralica.

Kako in zakaj je umrl Cole Brings Plenty, javnosti trenutno še ni znano.  
Profimedia

Ker ga nihče ni mogel locirati, so ga prijavili kot pogrešanega, piše Sky News. Briggs je zamudil spletno avdicijo za prihajajoči filmski projekt, kar je bilo zanj zelo neobičajno.

Medtem so našli njegov zapuščen avto, njegovo truplo pa kmalu odkrili v gozdu.

Na kraj tragedije so nato prispeli preiskovalci in zdravniki, vendar podrobnosti o vzroku smrti niso znane. Igralčev oče Joe je dejal, da je hvaležen za vse molitve in pozitivne misli, ki so bile namenjene njegovemu sinu.

"Ta teden sem izvedel, koliko ljudi je prepoznalo dobroto v Coleovem srcu in ga imelo rado," je dejal Joe Brings Plenty. 

Cole Brings Plenty se ni udeležil spletne avdicije, kar je bilo zelo nenavadno.  
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta