Žalost na ptujski televiziji, ki je sporočila, da je umrl član njihove prvotne ekipe: "Hvala za vse in počivaj v miru!"

D.Ži
08.04.2024 08:49

Sodelavci in prijatelji preminulega sožalja pretreseni izrekajo na družbenih omrežjih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Izjemno žalostno novico je te dni sporočila Ptujska televizija PeTV. Umrl je njihov nekdanji sodelavec Beno Gregorec. Bolečo izgubo so objavili na Facebooku, kjer so se dragemu kolegu poklonili tudi z ganljivim zapisom. Pišejo, da jih je zapustil bivši sodelavec, član prve ekipe, novinar, športnik in prijatelj.

"V spominu Benu Gregorcu. Leta 2005 je prve majhne, a resne korake naredila Ptujska televizija PeTV. V prvi ekipi je bil tudi Beno Gregorec, ki se je podobno kot ostali njegovi mladi sodelavci spoznaval z novinarskim delom in je bil nekaj let standarden član televizijske ekipe. Delal je kot novinar, poročevalec in napovedovalec. V teh letih dela na televiziji je Beno Gregorec prispeval svoj delež k razvoju in napredku Ptujske televizije PeTV. Dopoldan nas je žal vse presenetila žalostna novica o smrti našega bivšega sodelavca. Beno, hvala za vse in počivaj v miru! Ekipa Ptujske televizije PeTV," so objavili na družbenih omrežjih.

Novica je pretresla tudi njihove sledilce, ki zdaj pod objavo pišejo izraze sožalja in spomine na pokojnega. "Žalostno, kako mladi odhajajo!", "Sožalje svojcem. Bil je tudi športnik, bil je z nami na pripravah na Kukljici l.1990.", "To je bila prva ekipa PeTv. Z njimi sem imela en mesec zelo intenzivne treninge govora in nastopanja pred kamero. Večina zelo dobrih in obetavnih žal ni ostala na Petv. Beno je še posebej izstopal", je le nekaj komentarjev.

Družini in prijateljem preminulega sožalje seveda izrekamo tudi mi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta