Tudi zvezdnice se smejo starati: Zamudila je prvi lifting

Denis Bende Živčec Denis Bende Živčec
07.04.2024 06:00

Kristin Davis in Sarah Jessica Parker sta se odzvali na žaljive komentarje o njunem videzu in priznali, da so ju prizadeli. "Vem, kakšna sem videti. Nimam izbire. Kaj pa naj naredim?"

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ena s preveč popravki, druga preveč starikava. Po prvi sezoni serije In kot bi mignil sta o sebi prebrali marsikaj.
Profimedia

Zvezdnica Seksa v mestu, 59-letna Kristin Davis, je bila večkrat tarča kritik zaradi svojega "plastičnega" videza, številni gledalci priljubljene serije pa so se ji neusmiljeno posmehovali zaradi zabuhlega obraza in številnih opaznih popravkov, ki jih je prestala. A tokrat je televizijska Charlotte oboževalce prijetno presenetila in pokazala svojo naravno lepoto brez kančka ličil. Fotografijo je delila na svojem instagram profilu, nastala je med počitnicami v Keniji. Čudoviti rjavi kodri ji padajo čez ramena, ko pozira v srajci barve breskve.

Bilo je nekoč. Kristin Davis in Sarah Jessica Parker leta 1998 med snemanjem Seksa v mestu, serije, ki ju je naredila nesmrtni
Profimedia

"Še vedno čutim časovni zamik, a ta kenijska pričeska je bila vredna tega," je pripisala k fotografiji in se spomnila potovanja, na katerem je očitno uživala. Oboževalci so ji v komentarjih kmalu začeli pisati, da je videti lepa in naravna. Igralkin obraz je opazno manj zabuhel kot prej. Nedavno je spregovorila o alergijski reakciji, ki jo je utrpela zaradi uporabe polnil, in priznala, da je zaradi tega jokala. "Polnila so se morala raztopiti, ljudje pa so se norčevali iz mene. Točila sem solze. To je bilo zame zelo stresno," je lani poleti povedala za The Telegraph. Priznala je, da si je popravila ustnice, a rezultati niso bili takšni, kot si je želela.

Internet te takšnega hoče, hkrati pa tudi ne

"Dolgo mi nihče ni rekel, da moj videz ni lep," je dodala, "a na srečo imam dobre prijatelje in oni so mi povedali, da so opazili, da se v ogledalu ne smejim sama sebi. Ampak kdo to počne? Le norci," se je v smehu spomnila. Pravi, da je bilo težko sprejeti spremembe, ki se zaradi procesa staranja dogajajo na njenem obrazu in telesu, kar je še posebej zahtevno v družbi in industriji, ki zelo ceni mladost. "Izziv je zapomniti si, da ti ni treba izgledati tako. Internet te takšnega hoče, hkrati pa tudi ne. Vse to so nasprotujoča si stališča," je pojasnila.

Sarah Jessica Parker je tudi pri 59-ih fantastična Carrie Bradshaw.
Profimedia

Veliko vsega je v vseh teh letih na račun svojega videza prebrala tudi njena kolegica Sarah Jessica Parker, ki v Seksu v mestu upodablja Carrie Bradshaw. Pravi, da je sita zlobnih komentarjev o svoji starosti in da je zelo razočarana nad ljudmi. Potem ko bila več kot dve desetletji deležna zasmehovanja zaradi svojega videza, je Sarah Jessica Parker končno javno povedala, da se je vse skupaj bolj dotakne, kot si mislimo. Serija jo je izstrelila med največje zvezde, razglasili so jo celo za modno ikono, v medijih in komentarjih pa smo lahko brali neokusne razprave o tem, da je videti vedno bolj starikavo, zdelano, najbolj zlobni so pripomnili celo, da je podobna konju. Njena nekonvencionalna lepota je postala povod za niz neokusnih šal, medtem ko jo najbolj goreči oboževalci branijo in slavijo njen prefinjeni slog in naravni videz. Sarah Jessica Parker tudi pri 59 letih žari v seriji, ki je medtem dobila nova nadaljevanja in ime In kot bi mignil. Ko je postalo jasno, da se je mreža HBO odločila serijo obuditi, je največ pozornosti bila deležna prav Parkerjeva, pod drobnogledom se je znašel skoraj vsak del njenega telesa, od las, ki naj bi bili presivi, rok, ki naj bi bile starikave, do stopal, ki naj bi bila preveč žilasta. Internet nikoli ne odneha, kljub dejstvu, da so prvo sezono Seksa v mestu posneli že davnega leta 1998.

Da bi ustavila zlobne jezike, je Kristin Davis objavila zelo naravno fotografijo z dopusta v Keniji. Še vedno je čudovita.
Profimedia

Zamudila sem lifting pri 44-ih

Čeprav je bila Parkerjeva vedno tako elegantna, da se na žaljive komentarje ni odzivala, pa je svojim najostrejšim kritikom nekaj besed vendarle namenila. Že pred časom je priznala, da jo je primerjava s konjem zelo prizadela, užalila, a nov val negativizma o njeni starosti jo je osupnil. "Vem, kakšna sem videti. Nimam izbire. Kaj pa naj naredim glede tega? Ustavim staranje? Izginem?" je dejala in dodala, da moški nikoli niso deležni takšnih komentarjev in tolikšne pozornosti. Presenetila pa je z obžalovanjem, da se za pomladitev ni odločila že pred časom. "Veste, zamudila sem lifting obraza. Tak staromoden, ki si ga omisliš, ko si star 44 let," je dejala. Pravi, da ne uporablja niti botoksa, a ji nekateri tega ne verjamejo, ampak redno obiskuje dermatologa. Kljub temu ne obsoja nikogar, ki se odloči za drastične posege, saj se v družbi toliko pozornosti posveča videzu, da nekateri preprosto klonejo pod pritiski.

Občasno skupaj pijeta kavo tako kot davnega leta 1998 v Seksu v mestu.
Profimedia

Že leta ostaja zvesta svoji preverjeni negovalni rutini. Zjutraj na obrazu uporabi valjček iz žada, za katerega verjame, da odpravi zabuhlost in prebudi kožo. Vlaženje je zanjo ključnega pomena za ohranjanje lepe kože. Ličil skoraj ne uporablja, nanese jih le takrat, ko je to zaradi družabnih dogodkov in medijskih obveznosti nujno. Veliko pozornosti posveča zdravi prehrani, uživa vitamine, a pravi, da še ni odkrila prehranskega dodatka, ki bi odpravil vse njene težave in zagotovil, da bi bila videti popolna. V življenju stavi na preprostost, poskuša slediti sebi, svojemu notranjemu glasu in v glavnem počne reči, za katere verjame, da so prave in dobre zanjo.

Kristin Davis je priznala, da je pomlajevanje s polnili šlo po zlu - utrpela je alergijo in bila zato nekaj časa zabuhla.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta